Bardzo fajny może nie straszny ale momentami trzymał w napięciu ( tak troszkę) ale jako komedia jest super.
Film fajny to ja wiem bo też mi się podobał, zresztą dodałem tutaj temat chyba 3 dni temu, chwaląc ten film!
Przysięgam, można na wiele rzeczy patrzeć z przymrożeniem oka, ale nawet to ma swoje granice! Oglądałem już różne filmy ale to był najgorszy gniot z możliwych!!!!!!!! OMIJAĆ Z DALEKA DOBRZE RADZĘ!!!!!!!!!!!!!!!
Ja też nie przypominam sobie większego syfu niż ten film. Choćby jak przymrużać oczy, to po prostu nie da się oglądać. Pierwszy mój film w życiu, któremu dałem 0 i to tylko dlatego że nie da się wystawiać ocen ujemnych.
Skoro to jest według Ciebie największy gniot jaki w życiu widziałeś to powiem Ci, że mało widziałeś :)
Fakt, może użyłem nieco skrajnego stwierdzenia, ale mimo wszystko uważam, że jest to gniot nad gnioty...
Swoją drogą, jeśli znasz gorsze to możesz podrzucić, obejrzę jak będę chciał się zdołować...;)
Ten film to jest zwyczajna tandeta. Normalnie dno. Filmy Eda Wooda bardziej trzymały w napięciu.
jako komedia rewelacyjny, coś w stylu strasznego filmu i monthy pythona, jako horror, to nie bardzo. Fajne dialogi. Jak dla mnie jajcarski film, który trzeba oglądać z przymrużeniem oka. Rola szeryfa to już w ogóle śmiech.