PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=199774}

Robale

Slither
2006
5,3 7,5 tys. ocen
5,3 10 1 7478
6,4 11 krytyków
Robale
powrót do forum filmu Robale

Za późno wystartowałem z pytaniem bo dzisiaj chce go zobaczyc na Canal+ !

robert9000

Może być, ale dla mnie film ten był bardziej komedią - zero strachu.

ocenił(a) film na 6
bungrav

To fakt nie straszy! To jest bardziej film z gatunku Sci-Fi

ocenił(a) film na 8
kalewra

Bardzo fajny może nie straszny ale momentami trzymał w napięciu ( tak troszkę) ale jako komedia jest super.

ocenił(a) film na 6
galadria44

Film fajny to ja wiem bo też mi się podobał, zresztą dodałem tutaj temat chyba 3 dni temu, chwaląc ten film!

ocenił(a) film na 1
robert9000

Przysięgam, można na wiele rzeczy patrzeć z przymrożeniem oka, ale nawet to ma swoje granice! Oglądałem już różne filmy ale to był najgorszy gniot z możliwych!!!!!!!! OMIJAĆ Z DALEKA DOBRZE RADZĘ!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 1
Sub

Ja też nie przypominam sobie większego syfu niż ten film. Choćby jak przymrużać oczy, to po prostu nie da się oglądać. Pierwszy mój film w życiu, któremu dałem 0 i to tylko dlatego że nie da się wystawiać ocen ujemnych.

ocenił(a) film na 10
Sub

Skoro to jest według Ciebie największy gniot jaki w życiu widziałeś to powiem Ci, że mało widziałeś :)

ocenił(a) film na 1
MrDrops

Fakt, może użyłem nieco skrajnego stwierdzenia, ale mimo wszystko uważam, że jest to gniot nad gnioty...
Swoją drogą, jeśli znasz gorsze to możesz podrzucić, obejrzę jak będę chciał się zdołować...;)

ocenił(a) film na 1
robert9000

Ten film to jest zwyczajna tandeta. Normalnie dno. Filmy Eda Wooda bardziej trzymały w napięciu.

ocenił(a) film na 10
przemek_32

Ten film nie miał być arcydziełem, ma śmieszyć i tyle :P

ocenił(a) film na 6
robert9000

kochamy dzieła Tromy!

ocenił(a) film na 7
Caravan_Girl

jako komedia rewelacyjny, coś w stylu strasznego filmu i monthy pythona, jako horror, to nie bardzo. Fajne dialogi. Jak dla mnie jajcarski film, który trzeba oglądać z przymrużeniem oka. Rola szeryfa to już w ogóle śmiech.

ocenił(a) film na 1
bobyrobson

No ale kiedy były te śmieszne sceny? KIEDY?!

ocenił(a) film na 7
cobra666444

Jak dla mnie fajny film :D
Taki lekki i przyjemny z przymrożeniem oka :)

ocenił(a) film na 7
cobra666444

burmistrz rade dawał do swojej godziny zero