PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=199774}

Robale

Slither
2006
5,3 7,5 tys. ocen
5,3 10 1 7478
6,4 11 krytyków
Robale
powrót do forum filmu Robale

Znakomite efekty (szczególnie zapada akcja gdy gostkowi wypadają wszystkie flaki z brzucha :D albo "Somerthing's wrong with me" gdy pani się zrobiła nieco za gruba hehe), fajna muzyka no i oczywiście olbrzymia dawka humoru, niektórych może to nie śmieszyć ,ja w każdym razie miałem ubaw przedni ("Marsjanin to ogólne określenie, na kosmicznego pierdolca." hehehe i inne texty wypowiadane głównie przez blondwłosego burmistrza).... Oby więcej takich horrorów z olbrzymim poczuciem czarnego humoru....

ocenił(a) film na 9
T_M_K

I zapomniałem dodać to co mi się nasunęło od razu.... Tne film jest wg mnie hołdem dla horrorów science-fiction z lat 50-tych, od razu kojarzyło mi się to z "INWAZJĄ PORYWACZY CIAŁ" ,"BLOBEM" czy innym starymi filmami tego typu....

ocenił(a) film na 8
T_M_K

Też dobrze bawiłem się oglądając ten film, wkońcu jakas lepsiejsza pozycja USA

ocenił(a) film na 9
VRS

Popieram w 100% - jedna z lepszych horrorowych pozycji w tym roku.

ocenił(a) film na 6
T_M_K

Ogólna nota w pełni odzwierciedla moją opinię na temat tej produkcji. Naprawdę rewelacyjne, to były odzywki tego burmistrza... a reszta (jak dla mnie) jest milczeniem. :)

T_M_K

Tez nie bawia takie filmy ale tym razem byłol to tak nudene jak flaki z olejem :) ze naet nie miałem ochoty sie smaic