PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=199774}

Robale

Slither
2006
5,3 7,5 tys. ocen
5,3 10 1 7478
6,4 11 krytyków
Robale
powrót do forum filmu Robale

po przeczytaniu komentarzy spodziewalem sie wiecej po tym filmie...jak dla mnie byl sredni..do takich filmow jak blob niestety mu sporo brakuje...najbardziej mi brakowalo klimatu strachu w tym filmie..tam bylo dla nich nic ze kolesiowi odstrzelono leb albo zezarto kogos zywcem... a jak boss rozpolowil kolesia na pol to mysle ze kazdy normalny czlowiek zamarlby ze strachu a jezeli juz jest policjantem to takiego delikwenta gonilby z duza doza ostroznosci a oni sie rzucili za nim jakby gonili jakiegos dzika czy inna zwierzyne lowna (chyba za duzo polowali na te jelenie:D) no i wogole 'potwor z kosmosu' w tym wypadku byl raczej malo przerazajacy, nie to co w np 'the thing'...straszliwa jatka pelno krwi i flakow ale mnie to bynajmniej nie przerazalo a to wlasnie lubie w horrorkach:) w takich filmach powinno sie widziec po aktorach ze umieraja ze strachu (jak np w teksanskiej masakrze tej nowej wersji) to wtedy moze sie cos nam z klimatu udzieli...natomiast w tym filmie strach ...no wlasnie.. jaki strach?:) wszyscy traktuja sobie w sumie na luzie ten najazd kosmitow, a juz najbardziej burmistrz ale jemu akurat to pasuje:)