PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=545023}
5,9 12 tys. ocen
5,9 10 1 11704
5,2 6 krytyków
Rock of Ages
powrót do forum filmu Rock of Ages

gdyby nie rola tom'a cruisa i swiena muzyka to w ogole by ten film nie byl fajny, dzieki nim daje az
7.... historia sherrie i drew nie przypadla mi do gustu ;/

martyna_sta

Jeszcze z 15 razy napisz to samo kretynko

werepan

dobrze, speccjalnie dla ciebie ;*

ocenił(a) film na 9
martyna_sta

;) ok... tylko po co obdzierać coś z dobrych elementów by uwypuklić słabość? gdybym tak podchodził do każdego filmu to o zgrozo takie ikony jak Blade Runner okazał by się szmirą ;p ....czyż nie ;)

darteye

ah moze masz racje;p, a osobiscie to nie widzialam Blade Runner;p

ocenił(a) film na 9
martyna_sta

grunt to dobra zabawa, a tak suma sumarum było ;) ...chyba zaraz sobie puszcze tą scenę z kościoła ;D
no tak...Blade Runner to zamierzchle czasy ;p .....uczyliśmy się o nim nawet na zajęciach na uniwerku ;)
polecam

darteye

hahaha to w kosciele bylo dobre...;p a co do Blade Runner to moze sie kiedys skusze;p

ocenił(a) film na 9
martyna_sta

Soundtracka sobie ściągnij z Rock of Ages fajnie się go słucha a nawet śpiewa "z nimi" w aucie ;)) ...wiadomo Blade Runner to już inna epoka i odbiór już może być dla Ciebie nie ten, ale....kto wie ;)

darteye

a ktory dokladnie?;p bo duzo tego;p, w sensie jak sie zwie?
a jezlei o Blade Runner chodzi to nie sadze by epoka grala role;p, tez lubie te troche starsze filmy;p, widze ze to od Ridley'a, np. uwielbiam od niego wlasnie cos tego chyba typu, sci-fi wlasnie;p to OBCY, jeden z moich lepszych :P

ocenił(a) film na 9
martyna_sta

Diego Andres Gonzalez Bonetta - More Than Words-Heaven. Ten kawałek z Extreme jest w genialnej aranżacji szczególnie końcówka, no a Foreigner to już zupełnie osobna historia poezji ;p

Akurat sc-fi najszybciej traci w oczach następnych pokoleń, no ale... oglądaj oglądaj, zobaczymy ;) taaa.. Obcy to absolutny nr1 ;) troche ciekawych filmów gościu narobił ;)

darteye

dzieks;p, foreigner the best;p.
ah jakich tam nastepnych pokolen, ja to 70 mm na karku;p, zart. no troche ich narobil , niektore lepsze niektoregorsze;p

darteye

http://www.youtube.com/watch?v=QmSFRJBLtNg ;p

ocenił(a) film na 9
martyna_sta

mmmm....i znów się poskładałem ze śmiechu ;D ;d ...thx ;)