PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=161147}

Rodzinne grzechy

Family Sins
2004
6,9 2,3 tys. ocen
6,9 10 1 2338
Rodzinne grzechy
powrót do forum filmu Rodzinne grzechy

film piękny ale opowiada o strasznej historii. Rodzinne Grzechy są zbliżone do rodziny Fritzlów z Austrii. polecam.
10/10

ocenił(a) film na 10
Careyomaniak

Zgadzam się !!! Film świetny !!!
Daje 10 !!!!!!!!!

ocenił(a) film na 8
asia5113

Zgadzam się bardzo dobry film kiedyś przez przypadek trafiłam na niego w tv i nie żałuję gdyż z pewnością nie był to czas stracony :)
Ode mnie 8/10 :D

Careyomaniak

ja oglądałam ten film, jak byłam na wakacjach nad morzem. pamiętam, że wieczorem miałam wyskoczyć na miasto, ale ponieważ padało, to włączyłam tv i trafiłam na ten tytuł. i nie żałuję, że miałam zepsute plany. film fantastyczny, zupełnie mnie wciągnął już właściwie od pierwszych minut (a to się zdarza rzadko). doskonała rola Kristie Alley. nie przypuszczałam, że aktorka, znana głównie z ról komediowych, sprawdzi się w tak trudnej kreacji. ogromne uznanie.

ocenił(a) film na 7
Careyomaniak

Zgadzam się. Bardzo trudny do obejżenia i wstrząsający, ale zdecydowanie warto go zobaczyć.

ocenił(a) film na 9
Careyomaniak

ogladalam ten film wiele razy i za każdym razem plakalam, zgadzama sie bardzo trudna sprawa zostala poroszana w tym filmie i dlatego sam film jest trudny, opowiada prawde i takie filmy zawsze beda doceniane!!

ocenił(a) film na 8
Careyomaniak

Czy zbliżone? Raczej nie. W filmie przewodzi kobieta, są wątki kryminalne bohaterów co zupełnie nie odpowiada rodzinie z Austrii, którą wymieniłeś.

ocenił(a) film na 7
marek_nowak521

Mnie też się to skojarzyło z historią w Austrii.

ocenił(a) film na 6
Careyomaniak

ciężki naprawdę. nie lubię tak filmów, no ale zobaczyłam aktorkę to zmusiłam się.

Careyomaniak

Hm, dla mnie nie był jakiś ciężki, trudny, ale uważam, że był dobry. Ale przerażające jest to, że oparty na faktach.

ocenił(a) film na 3
Indra_5

Rzeczywiście historia wstrząsająca, ale przedstawiona w mało ciekawy sposób, moim zdaniem. Ot taki jeden z wielu filmów wyświetlanych w tv dla zapchania czasu. Szkoda, ale aktorstwo Kirstie dobre.

ocenił(a) film na 7
Indra_5

Mnie skojarzyło się to od razu z "Amerykańską zbrodnią", czy "Dziewczyną z sąsiedztwa", które bazują na tych samych tragicznych wydarzeniach.