PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=125703}

Rodzinny dom wariatów

The Family Stone
2005
6,4 25 tys. ocen
6,4 10 1 24951
5,2 8 krytyków
Rodzinny dom wariatów
powrót do forum filmu Rodzinny dom wariatów

Kiedyś widziałam urywek filmu świątecznego (chyba na tvp1, ale głowy nie dam). Fabuły nie pamiętam, ale trafiłam na scenę, w której mężczyzna zabrał kobietę na przepięknie przystrojone lodowisko, wydaje mi się, że była to już końcówka filmu. Wiem że to niewiele, ale może ktoś zna, będę wdzięczna za pomoc :)

dasyppah_

Moze Igraszki losu, ale nie wiem czy bylo tam lodowisko, bo ogladalam milion lat temu.

ocenił(a) film na 7
cumartesi

Już udało mi się znaleźć, to chodziło mi o film Świąteczny więzień. Ale dziękuję Ci bardzo za odpowiedź. Film dodałam do listy tych, które powinnam obejrzeć :)

dasyppah_

Ja również przed laty oglądałam film z Bożym Narodzeniem w tle, pasażerowi utknęli na lotnisku chyba ze względu na śnieżycę. Byli tam chyba rozwodzący się rodzice, którzy na skutek historii innych ludzi zaczęli się zastanawiać nad swoim życiem. Pamiętam jak czarnoskóra dziewczyna opowiadała jak jej mąż policjant zginął podczas akcji, a ona ma cały czas wyrzuty, że nie pożegnała się z nim przed wyjściem do pracy, bo byli pokłóceni. Pamiętam, że bardzo poruszył mnie ten film, ale zupełnie nie wiem jaki tytuł i nie mogę do niego wrócić. Może ktoś z Was pomoże mi? Z góry wielkie dzięki.