PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=100140}

Romy Schneider: Austriaczka w Paryżu

Romy Schneider, étrange étrangere
2002
7,2 12  ocen
7,2 10 1 12
Romy Schneider: Austriaczka w Paryżu
powrót do forum filmu Romy Schneider: Austriaczka w Paryżu

Bardzo lubię i podziwiam Rpmy Schneider. Jest to bezaapelacyjnie jedna z najlepszych aktorek a do tego piekna kobieta. Przeczytałam o niej (zaledwie jedna książkę, gdyż więcej w Polsce znależć nie mogłam=(
Zaciekawił mnie opisany tutaj film dokumentalny, gdzie mozna gozobaczyć? Czy tylko we Fracji? Jakby ktoś posiadał jaki kolwiek fim z Romy czy o Romy byłabym wdzięczna za wiadomość.
Pozdrawiam^_^

użytkownik usunięty
Lou_Salome

wsumie nie posiadam filmu o tej wspaniałej aktorce, ale wiem coś co powinno cie zaciekawic. Masz Planete? Jak tak to w czwartek 27.05.br. o
godz. 29:45 jest film o Romy. dokument opisany właśnie tutaj:
Romy Schneider:Austriaczka w Paryżu.

użytkownik usunięty
Lou_Salome

wsumie nie posiadam filmu o tej wspaniałej aktorce, ale wiem coś co powinno cie zaciekawic. Masz Planete? Jak tak to w czwartek 27.05.br. o
godz. 20:45 jest film o Romy. dokument opisany właśnie tutaj:

użytkownik usunięty
Lou_Salome

godz. 20:45 jest film o Romy. dokument opisany właśnie tutaj:
Tu Natalia Prucnal. Czy pamiętasz mnie. Ty jesteś Sylwia Gizler. To ty napisaaś do mnie ten list.ciekawi mnie to dlaczego nie odpisałaś. Czy to mój wiek?

Cześć Natalia=) Bardzo przepraszam, że nie odpisałam ,a le obiecuję ze w najbliższym czasie odpiszę(powód może jest banalny bo nauka ale mam tyle kół że nawet mało śpię a co dopiero mówić o rozrywkach) ale bądź spokojne napewno odpiszę. A co do książki to ona nie jest moja=(, wypożyczyłam ją z biblioteki Miejskiej w Bydgoszczy.pozdrawiam i jeszcze raz przepraszam za zwłokę, pamiętam o tym liście i mam zapisany Twój adres, więc nie bawem odpiszę
pozdrawiam^^