PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10011811}
3,8 647  ocen
3,8 10 1 647
3,0 2 krytyków
Room 203
powrót do forum filmu Room 203

...że można tak spartolić film. Sceny dzienne- niech będzie. Ale w scenach nocnych naprawdę chwilami niewiele widać. Poza tym ten, hmmm, horror, jest tak nudny, że to jakiś obłęd- błagałem o koniec seansu. Straszliwie przewidywalny, po obejrzeniu zwiastuna wiedziałem, jak się skończy. Główne bohaterki to idiotki jakich mało, a sam film jest potwornie schematyczny. Zdecydowanie odradzam.

ocenił(a) film na 5
Seb6_ghostface

Niestety nie przeczytałem twojego komentarza na czas...

ocenił(a) film na 3
xxadrianxx

Ale oceniłeś 5/10 więc chyba nie tak źle według ciebie.

ocenił(a) film na 5
Seb6_ghostface

No beznadziejnie nie było, 5 to jednak słabo wg skali. Nazewnictwo skali to osobna rzecz, pzmieniałbym to i owo, ale mniejsza.

ocenił(a) film na 3
xxadrianxx

5 to średnio, czyli ani dobrze, ani źle. Choć czasami można to interpretować jako że bardziej na nie.

ocenił(a) film na 5
Seb6_ghostface

Twk jest właśnie według mnie, 6 to nieźle, 7 - dobrze. Tym tokiem idąc, 5 powinno być 'przeciętnie', 'średnio'. Zaraz sprawdzę jak dokładnie FW to nazywa.

ocenił(a) film na 5
xxadrianxx

3 -słaby, 4 - ujdzie, 5 - średni. Na średnio własnie oceniam film, ale wg mnie nie ma większej różnicy między 'ujdzie' a 'średni'. Poniżej 5 powinno być: 4 - słaby, 3 - bardzo słaby, 2 - zły, 1 - nieporozumienie. Ewentualnie zamienić w piątce 'średni' na 'ujdzie'. Jeden pies ;) pozdrawiam.

xxadrianxx

Zgadzam się, ciężko rozróżnić "ujdzie" a "średni".