Myślałam, że filmy z ograniczeniem dla widzów tylko od 18 roku życia już nie istnieją. Zazwyczaj granica była od 15 czy tam od 16. Chyba, że znowu na filmwebie jest co innego a w kinie będzie co innego:)?
Istnieją takie filmy i czasami aż dziw bierze, że są aż takie ograniczenia. W kinie, do którego zawsze chodzę, od 18 lat jest np. 'Silent Hill'. Na filmwebie spotkałaM dziewczynę, która napisała, że nie mogła pójść na 'Omena' bo też był od 18. W każdym razie.... na stronie wrocławskiego Heliosa jest napisane, że 'Rozpustnik' jest od 15, więc to zależy chyba wyłącznie od kina...
Ja mam lat 15 i zastanawiam się czy pójść. Nie wiem czego się spodziewać po tym filmie. Może wy wiecie coś więcej?
Jasne,że to zależy od kina.A kinom zależy na jak największej publiczności, więc film będzie od 15 lat wszędzie.Nagi instynkt 2 tez miał być od 18 lat, ale dystrybutorzy uznali, że za mała będzie publicznosc i zrobili od 15 lat.
Mnie tam wpuszczają na wszystkie filmy,w multikinach takich jak np.Cinema City,bileterzy nie patrzą na wiek
Widzialam dzis ten film i musze sie zgodzic z osobami ktore ustalaja kategorie wiekowe w kinach. Ludzie ponizej 18-20 lat zwyczajnie sie na tym filmie nudzili, nie rozumieli go, parskali smiechem w glupich momentach.
Po co isc na film dla doroslych jesli jest sie jeszcze za mlodym? Wiem ze tytul sugeruje ze bedzie mozna poogladac "zakazane" sceny lozkowe, ale tych wcale nie ma tam duzo.
Nie polecam tego filmu tym ktorzy nie maja jeszcze 18 lat lub chca go zobaczyc tylko ze wzgledu na watki erotyczne bo nie warto.