Niesamowicie nudno nakręcony film, Akcja rozgrywa się w jednym pokoju. Ma początku mnie to nie zraziło..myślę rozkręci się. Niestety Polański mnie zawiódł, to nie komedia toż to dramat!
co do shark night może i dobry film, nie wiem nie widziałam, od horrorów z których najczęściej nic nie wynika wolę bardziej ambitniejsze kino. Jeżeli film mi utkwi w głowie przez 2-3 dni i jest się nad czym zastanowić w domu to jest to dobry film.pozdrawiam
No cóż różne są gusta, ale następnym razem spłódź wypowiedź którą da się przeczytać...
dokładnie gusta są różne..a forum miejscem żeby wyrazić swoje zdanie, nie rozumiem dlaczego nie można przeczytać mojej wypowiedzi
Bo ten film jest tylko dla mądrych ludzi.Ludzie niewykształceni go po prostu nie zrozumieją.
Oczywiście żartuje,film ten to dno,ale zawsze znajdzie się taki Pnicz co od razu Ci wytknie że nie masz gustu.
Nie jestem purystą językowym ale sam początek "Niesamowicie nudno nakręcony film" nie wiadomo co ma znaczyć, potem narzekasz że akcja toczyła się w jednym pokoju, rozumiem że gdybyś odbywał podobną rozmowę w sprawie swojego dziecka to co chwilę zmieniałbyś miejsce :-) Na koniec piszesz "to nie komedia toż to dramat". Jako gatunek jest dramat i komedia (co wynika raczej z zabawnych dialogów) więc nie wiem czego oczekiwałeś i skąd te zdziwienie. Nie podobało się? Trudno, ale fajnie gdybyś potrafił to uzasadnić...choć zawsze jak kolega poniżej możesz napisać że ten film to dno, też dużo mówi o filmie prawda ;-) ?