Co to za film o czym jakiej tresci komedia,sensacja,dramat,horror moze mi ktos pomoze?trwa 1h 10minut chyba dlatego bo jakis geniusz niewiedział co tu krecic dalej moim zdaniem mozna by zrobic 30 minutowy chyba nic w tak debilnym scenariuszu by sie niezmieniło.30 minut wystarczy opowiadania o głupotach bez sensu i jednej rodzinki która co chwila wychodzi z mieszkania i wchodzi raz na ciastko,raz na kawke,i tak w kółko i zamiast rozmawiac o dzieciach rozmawiaja o sobie co chwila sie obrazajac w ani to smieszny sposób,ani ciekawy,czy tez madry .Sadze ze byle jaki amator z kamera za 1000zł nakreciłby taki szajs 1h.A co najsmieszniejsze jak chodzi o ten film to fakt ze trafił do kina i za bilety trzeba dac 42 zł aby wybrac sie we dwójke to dopier jaja:)Z wielu komedi sie smiałem do łez ale to gówno wyłaczyc sie chciało po 15 minutach.Na filmie sensacyjnym chce ogladac akcje,na horrorze bac sie,na komedi smiac sie,na dramacie płakac, a ten film chciałem odrazu wyłaczyc.Pozdrawiam
Myślę, że to dlaczego nie rozbawiła cię ta komedia, podsumuje takie zdanie: "bynajmniej to nie przynajmniej". My work here is done.
Dramat psychologiczny z przymrużeniem oka;), w dobrym stylu. Świetne aktorstwo, które pasuje bardziej do sztuki teatralnej. Jeżeli ktoś szuka w tej produkcji typowej komedii to na pewno jej nie zobaczy.
To wrzuć sobie jakąś polską komedię typu "Nie kłam kochanie", albo coś w stylu "American Pie", bo pewnie coś takiego do Ciebie bardziej trafi. Ten film jest zdecydowanie nie dla Ciebie, skoro się czepiasz o rzeczy które były zamierzeniem tego filmu (1 scena, głównie dialogi). Nie wiem, może gdyby Winslet się wywróciła na dywanie a Reilly pokazał faje do kadru to by Cię to rozśmieszyło..
To wrzuć sobie jakąś polską komedię typu "Nie kłam kochanie", albo coś w stylu "American Pie", bo pewnie coś takiego do Ciebie bardziej trafi. Ten film jest zdecydowanie nie dla Ciebie, skoro się czepiasz o rzeczy które były zamierzeniem tego filmu (1 scena, głównie dialogi). Nie wiem, może gdyby Winslet się wywróciła na dywanie a Reilly pokazał faje do kadru to by Cię to rozśmieszyło..