PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=599742}

Rzeź

Carnage
2011
7,1 123 tys. ocen
7,1 10 1 122776
7,3 66 krytyków
Rzeź
powrót do forum filmu Rzeź

Odkąd żyje nie widziałem tak słabego filmu. Nie wiem za co taka ocena. Jeżeli ktoś wie proszę mnie oświecić, będę wdzięczny i zobaczę jeszcze raz.

ocenił(a) film na 7
jendrek89

Widać musiałeś bardzo mało w życiu widzieć. Cóż nie każdy musi być kinomaniakiem :)

easierone

może i masz rację, ale pomimo tego wszystko co widziałem bije ten film na głowę.

ocenił(a) film na 9
jendrek89

Godne polecenia dla Ciebie będzie "Jack i Jill", akurat leci w kinach. Po co sobie zaprzątać głowę kulturą na nieco wyższym poziomie :P

ocenił(a) film na 8
mmiilleesskkaa2

Polański jest nie dla każdego i tyle. Ja jego filmy bardzo lubię, ale rozumiem, że niektórych mogą nużyć. Kolega jak rozumiem (89) rok ode mnie młodszy, a mimo to nigdy gniota nie widział. Zobacz jakiś film z Paris Hilton albo eksplodującymi cyckami a potem Rzeź. Może docenisz ;)

ocenił(a) film na 9
evusick

mi osobiście film się podobał bardzo. rozumiem, że komuś mógł nie przypaść do gustu, i rozumiem też, że innych może to dziwić. ale ludki, nie wyśmiewajcie od razu tych co mają inny gust od, nie przymierzając, fanów PH na przykład, to naprawdę aż żenujące - na zasadzie "mi się podobał, ja się znam, komu się nie podoba ten się nie zna albo lubi słabe kino"... aż przykro się to czyta

jendrek89

Żartujesz? Film może nie być świetny, ale całkiem dobry. Jeśli nie widziałeś słabszego filmu, to chyba oprócz Rzezi widziałeś tylko Ojca Chrzestnego...