Odkąd żyje nie widziałem tak słabego filmu. Nie wiem za co taka ocena. Jeżeli ktoś wie proszę mnie oświecić, będę wdzięczny i zobaczę jeszcze raz.
Widać musiałeś bardzo mało w życiu widzieć. Cóż nie każdy musi być kinomaniakiem :)
Godne polecenia dla Ciebie będzie "Jack i Jill", akurat leci w kinach. Po co sobie zaprzątać głowę kulturą na nieco wyższym poziomie :P
Polański jest nie dla każdego i tyle. Ja jego filmy bardzo lubię, ale rozumiem, że niektórych mogą nużyć. Kolega jak rozumiem (89) rok ode mnie młodszy, a mimo to nigdy gniota nie widział. Zobacz jakiś film z Paris Hilton albo eksplodującymi cyckami a potem Rzeź. Może docenisz ;)
mi osobiście film się podobał bardzo. rozumiem, że komuś mógł nie przypaść do gustu, i rozumiem też, że innych może to dziwić. ale ludki, nie wyśmiewajcie od razu tych co mają inny gust od, nie przymierzając, fanów PH na przykład, to naprawdę aż żenujące - na zasadzie "mi się podobał, ja się znam, komu się nie podoba ten się nie zna albo lubi słabe kino"... aż przykro się to czyta