PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=599742}

Rzeź

Carnage
2011
7,1 123 tys. ocen
7,1 10 1 122770
7,3 66 krytyków
Rzeź
powrót do forum filmu Rzeź

Naprawde nie sadzilem ze ten film zrobi na mnie tak duze wrazenie a tutaj normalnie szok...
Ciekawa historia swietna gra aktorow i pomimo tego ze film dzieje sie tylko w 1 pomieszczeniu to
oglada sie to z przyjemnoscia... I NIE UKRYWAM ZE CH.WALTZ WLASNIE ZA TEN FILM
POWINIEN DOSTAC OSCARA ZA ROLE 2 PLANOWA A NIE ZA DJANGO... Tutaj pokazal
prawdziwy kunszt aktorski...

punisher822_filmweb

Jesteśmy przyzwyczajeni do amerykańskich produkcji pełnych wybuchów, wartkiej akcji, mnóstwa rekwizytów i patetycznych scen. Tego tutaj nie odnajdziemy, jednak nie myślę, że film jest gorszy! Wręcz przeciwnie!
Uważam, że to produkcja dla inteligentnych, świetnie pokazująca nam jak potrafią maskować się ludzie. Pod maską sztucznych emocji, nieszczerego uśmieszku i wymuszonej życzliwości kryją się głęboko skrywane uczucia, które tylko czekają kiedy pozwolimy dać im upust.
Świetny film, daje do myślenia :)

ocenił(a) film na 8
Lustysiek

Tez jestes zdania ze CH.WALTZ tutaj zagral lepiej i bardziej oscarowo niz w DJANGO???

punisher822_filmweb

Nie chcę wyciągać pochopnych wniosków. Django widziałam również i bardzo podobała mi się tam kreacja Waltza.
Myślę, że tego filmu nie wzięto zbyt serio ze względu na to, że akcja dzieje się ciągle w tym samym miejscu , a bohaterów jest od początku do końca tylu samych.