Rzeź

Carnage
2011
7,1 123 tys. ocen
7,1 10 1 122963
7,4 55 krytyków
Rzeź
powrót do forum filmu Rzeź

beznadzieja

ocenił(a) film na 1

Wy to chyba dobrych filmow nie widzieliscie? ani to dobre ani smieszne ani ciekawe .Podziwiam wasze bezguscie,!

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 1
grezyl

To tylko moja opinia na temat tego filmu.Jak ci sie prostaku podoba to ogladaj i chwal.Dla mnie nuda jakich malo.

pyrekW

To jest Twoja opinia na temat czyjegoś (czyjego?) gustu vel bezguścia. Jak zrozumiałem.

ocenił(a) film na 1
grezyl

co za ambitna wypowiedz :) gnoje to tak piszą.

ocenił(a) film na 8
pyrekW

To czy coś jest dobre jest kwestią subiektywną, a Twoja wypowiedź to marna prowokacja. Mi się ten film akurat podobał Przemyca on ważne problemy społeczno - moralne pod przykrywką zabawnych gagów. Atmosferę podsyca jeszcze świetne aktorstwo.

ocenił(a) film na 1
MasterOfCookies

Jaka prowokacja ? Jak ci sie podoba to ok,ja bym sie cieszyl jak bym tu przeczytal ze film jest slaby bo wtedy nie stracil bym 80 min na ogladanie tego kiczu.Dokładnie tylko gra aktorska zasluguje w tym filmie na uwage,reszta to zwykla paplanina.

ocenił(a) film na 8
pyrekW

To JEST prowokacja. Już na wstępie zarzucasz osobom, które polubiły tę produkcję brak gustu, a z Twoich słów wynika, że uważasz się za wielkiego ,,znawcę" kina. Dla Ciebie ten film jest paplaniną, ale inni mogą sporo z niego wynieść. Poza tym odnoszę wrażenie, że nie rozumiesz znaczenia słowa ,,ocena subiektywna". ;)

ocenił(a) film na 1
MasterOfCookies

Wyrazilem swoje zdanie na temat tego filmu i tyle .Z ciekawszymi momentami dialogami i żartami mam do czynienia w codziennym zyciu i nie rozumie waszego zachwytu nad ta produkcja .

ocenił(a) film na 8
pyrekW

obraźliwe komentarze należało by banować. Znikaj stąd zły człowieku!

pyrekW

A ja podziwiam Twoje. Co to za komentarze? Zwykła paplanina? Dawno nie widziałam tak interesujacego filmu. Osoby w wieku 15 lat mogą uważać że film jest nudny..dla nich ciekawe są tylko głupkowate komedie w stylu: wieczny student . Film jest super. Teatr na ekranie. Polecam!!!

ocenił(a) film na 1
nika_filmaniak

Widze ze dobrze wiesz co jest ciekawe dla 15 latków .Dla mnie ani wieczny student ani ten film nie sa ciekawe i tyle.Na codzien spotykam sie ze śmieszniejszymi i ciekawszymi sytuacjami niz byly zawarte w tym filmie i stad taka ocena nie inna dla mnie to byla nuda .Widocznie smutne życie macie.Pozdro.

ocenił(a) film na 2
pyrekW

true story !