PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1144}
6,0 16 tys. ocen
6,0 10 1 16280
4,7 11 krytyków
Słodko gorzki
powrót do forum filmu Słodko gorzki

Wszystko ok, ale ten facet z gitarą jest beznadziejny. Film mi sie podobał, obsada spoko Rafał Olbrychski zajefajnie zagrał :) no i Linda ;)

ocenił(a) film na 8
Olga117

Ten facet z gitarą to moja droga legenda polskiej nowej fali i punka, nie kto inny jak Tomek Lipiński. Zanim coś napiszesz, to najpierw się zastanów. Poza tym "ten facet z gitarą" swoją muzyką tylko podniósł rangę filmu no i wniósł klimat. Pozdrawiam

Mr_Frost

Nie wszyscy poznali Lipińskiego, jego postawę i znaczenie na polskiej scenie muzycznej. Ja, podobnie jak przedmówca, znam i cenię Tomka :).

ocenił(a) film na 6
qpson

...ale to nie zmienia faktu, że bez sensu był jego udział w filmie, moim zdaniem. Kompletnie mnie odrzuciła reklama Zeptera, na balonie, a potem reklama firmy przez Żmijewskiego, jak to wychwala swoją pracę. Wkurzają mnie takie zabiegi w polskim filmie. Ogólnie film dość dobry, ale czegoś w nim brakowało, a gra aktorów nie do końca jak należy.

ocenił(a) film na 7
marekm

Zepter jest Ubikiem.
Niech sobie Żmijewski wychwala swoją robotę i tak kontekst wychodzi, że jest nie lada frajerem dla pozytywnego głównego bohatera.