Pierwsza: Białko na początku wychodzi z samochodu i kasuje dryblasów w bramie. Nie wiadomo w jakim celu.
Druga: Białko miała zlikwidować byłego SB-ka o nazwisku Światło, niewidomego bezdomnego. Ostatecznie tego nie zrobiła ale nie wiemy za co ten były agent miał być usunięty.
Rzeczywiście. Nie wpadłem na to. To by się nawet kupy trzymało gdyby nie jedna rzecz. Otóż Białko jak wiemy miała na nazwisko Lach, a nie Światło :D No chyba że zmieniła nazwisko, ale ta jedna rzecz mi nie pasuje do końca.
Może zmieniła nazwisko, żeby nie kojarzono jej z ojcem i wujkiem, bo ten cały generał miał też na nazwisko Światło.
Ok, rozwiałeś moje wątpliwości przynajmniej w tej kwestii. Tylko pobicie dryblasów w bramie nie zostało rozwiązane.
Też się nad tym zastanawiałam :D Może potrzebowała adrenaliny, albo to był jakiś test...
Bezdomny, przez to, że sfiksował. Przecież do śmierci matki, mieszkał w dobrym mieszkaniu.
Bezdomny, niewidomy esbek to był jej ojciec. Ona nie dostała rozkazu zabicia go- to była jej własna incjatywa i zemsta (obwiniała ojca o śmierć matki).
Kasowanie dryblasów w bramie imo było robione w ramach treningu.
dresy, których pobiła, to był jej "test" na to że potrafi sobie poradzić z facetami, jest od nich silniejsza. Z filmu wiemy, że ojciec się nad nią znęcał, a teraz boi się mężczyzn.
1Dokładnie, przecież w testach sprawnościowych była najlepsza, a następnie ta sucz zza biurka mówi jej że nie jest dobrze jak się dostanie sama do brygady gdzie są sami faceci - że sobie generalnie nie poradzi. Zaraz później mamy akcję w bramie - wkur... się i udowodniła sobie że baba bredzi, nie tylko testy prawdę mówiły, ale rzeczywistość również :) Pozdro. PS. Mega świetny film, akcja z Lepperem, Macierewicz i inni, perfekt !!!! Polecam