PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=496917}

Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 1

The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1
2011
5,7 147 tys. ocen
5,7 10 1 146855
2,9 26 krytyków
Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 1
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 1

Bo ja już sama nie wiem.

W tym ich całym romansie można sie juz polubić. Ale AKTUALNIE niestety nie są razem :(

MaryCullen

Serio?!
Od kiedy? Serio pytam bo myślałam, że nadal są.

sentia

Szczerze? Dokładnie nie jestem w stanie powiedzieć. Ja sie pogubiłam w pewnym momencie. Generalnie od zeszlych wakacji jak wyszła sprawa Kristen z tym reżyserem RobSten sie schodzi i rozchodzi. W kwietniu chodziły nawet pogłoski ze Robert sie jej oświadczył. W kazdym razie od poczatku wakacji on ma inna dziewczynę - Riley Keough. Co do Kristen sama ich sobie przedstawiła, a teraz sie wścieka. I ponoć to juz było ostateczne rozstanie, bo jak kiedys Kris brała prysznic, Pattinson chciał zrobić coś na jej telefonie i akurat przyszedł SMS (treści nie znam) od tego reżysera, Robert sie wkurzył i wyrowadzil z domu. Nic wiecej nie wiem, bo od jakiegoś czasu mam w nosie ich sprawy miłosne. Tego juz sie nie da czytać.

MaryCullen

Aha rozumiem.

użytkownik usunięty
MaryCullen

Ooo :( szkoda taka ładna z nich para była ;//

Tak, to prawda :(

użytkownik usunięty
MaryCullen

Nie mogę w to uwierzyć ;c

Takie jest zycie. Chociaż mimo tego ze nie wierze w cuda, ciagle liczę ze sie dogadają...

użytkownik usunięty
MaryCullen

Też bym tak chciała :)

ocenił(a) film na 1
MaryCullen

jak mogą się dogadać ? Pattison wie że "słodka" Stewart miała w sobie większego penisa tego reżysera i dlatego nie czuje sie już facetem czuje się mniej męski . Bo myślicie ,że dlaczego ona zdradziła ? Rob miał za małego taka prawda Ktistien chciała poczuć w sobie coś większego i tyle . Ciekawość większego penisa zawsze wygrywa u kobiety to dlatego i tak wszystkie przychodzą do mnie.

użytkownik usunięty
MaxPayne_2

Ale oni się tak kochali :c a poza tym co to ma wspólnego z penisem ?!?!!?!?!

ocenił(a) film na 1

znam kobiety . Zawsze zwycięży u nich chęć possania wielkiego penisa .Rob miał widocznie małego i dlatego został zdradzony nie zaspokajał jej .

użytkownik usunięty
MaxPayne_2

To oni poszli do łóżka? ;o

ocenił(a) film na 1

no tak Stewart i ten reżyser parzyli się jak zwierzęta

użytkownik usunięty
MaxPayne_2

Załamujesz mnie jeszcze bardziej :( xd