Szczerze? Dokładnie nie jestem w stanie powiedzieć. Ja sie pogubiłam w pewnym momencie. Generalnie od zeszlych wakacji jak wyszła sprawa Kristen z tym reżyserem RobSten sie schodzi i rozchodzi. W kwietniu chodziły nawet pogłoski ze Robert sie jej oświadczył. W kazdym razie od poczatku wakacji on ma inna dziewczynę - Riley Keough. Co do Kristen sama ich sobie przedstawiła, a teraz sie wścieka. I ponoć to juz było ostateczne rozstanie, bo jak kiedys Kris brała prysznic, Pattinson chciał zrobić coś na jej telefonie i akurat przyszedł SMS (treści nie znam) od tego reżysera, Robert sie wkurzył i wyrowadzil z domu. Nic wiecej nie wiem, bo od jakiegoś czasu mam w nosie ich sprawy miłosne. Tego juz sie nie da czytać.
jak mogą się dogadać ? Pattison wie że "słodka" Stewart miała w sobie większego penisa tego reżysera i dlatego nie czuje sie już facetem czuje się mniej męski . Bo myślicie ,że dlaczego ona zdradziła ? Rob miał za małego taka prawda Ktistien chciała poczuć w sobie coś większego i tyle . Ciekawość większego penisa zawsze wygrywa u kobiety to dlatego i tak wszystkie przychodzą do mnie.
znam kobiety . Zawsze zwycięży u nich chęć possania wielkiego penisa .Rob miał widocznie małego i dlatego został zdradzony nie zaspokajał jej .