6,3 326 tys. ocen
6,3 10 1 325723
5,6 61 krytyków
Sala samobójców
powrót do forum filmu Sala samobójców

10/10

ocenił(a) film na 6

świetny film , daje do myślenia .
Pod koniec płakać mi się chciało , może zbyt wrażliwa jestem ale trudno . ; d

ocenił(a) film na 10
juliaxd

Pisałam to już przy innej dyskusji ale napiszę jeszcze raz :)
Na mnie film zrobił ogromne wrażenie. ;)
Kiedy wstawałam z fotela miałam miękkie nogi. Najapierw tylko szczypały mnie oczy, ale kiedy zbliżałam się do wyjścia z sali łzy pociekły i przez dobre 5 minut nie mogłam nad tym zapanować.
Gdy na końcu filmu, jeszcze przed napisami zrobił się czarny ekran na całej sali była cisza, a kiedy poleciały napisy i tak przez dobre dwie minuty nikt nie podnosił się z miejsca. : )
Scenariusz - świetny, sama jestem nastolatką i wiem jak bardzo można przeżywac z pozoru takie błachostki. Jak ważna jest opinia innych, zainteresowanie bliskich.
Sądzę, że filmu nigdy nie zapomnę.

PS. Nie wiecie może, czy "Sala Samobójców" ukaże się w formie DVD ? :)

Patrycja___

ja nie płakałam, ale byłam wstrząśnięta i przez godzinę nie odezwałam się słowem.

sylviaplath0

Bo popuściłaś w majty i bałaś się żeby się nie rozmazało.

NEMO_999

NEMO_999 aka ESOX666 zapewnie wychował się w środowisku w którym ten jest lepszy, kto bardziej obrazi drugiego. Nie ma znaczenia co masz w głowie, jakie masz pasje, czy coś ciekawego możesz przekazać lub pokazać. Wartość stanowi u niego wulgarne obrażanie innych. Myślę, że w realnym życiu ponosi dotkliwe tego konsekwencje.

o_m_e_n_

Czy tylko ja mam wrażenie, że o_m_e_n_ = NEMO_999 = ESOX666? Gdzie się nie pojawiają można z łatwością przeczytać tą kwestię, a co dziwniejsze nic nie odpowiadają, co jak na internetowych trolli jest dziwne.

ocenił(a) film na 1
karwasz_twarz

Ja bym znalazł dużo wspólnego z różnymi innymi nickami, na przykład: juliaxd=sylviaplath0 + kilka innych. To te same rozrzewnione, mimozowate gimbuski o niedorozwiniętych umysłach, zakochane w sali i sikające na widok czegoś o nazwie Gierszał.

ocenił(a) film na 1
sylviaplath0

Bo po zrobionym lodzie trzeba od razu połknąć i nie trzymać, bo potem jak za długo się zastanawiasz, to przychodzi wstrząs i przez godzinę nie można wydać słowa, albo Ci się zęby skleiły.

ocenił(a) film na 1
sylviaplath0

A może loda robiłaś, coś Ci nagle napompowało buzię, byłaś tym wstrząśnięta i przez godzinę się nie odzywałaś zastanawiając się czy połknąć od razu, czy pogryźć ?

ocenił(a) film na 1
ESOX666

Kolego, ta pani jest lesbijką i nie robi loduf.

ESOX666

ESOX666 aka NEMO_999 zapewnie wychował się w środowisku w którym ten jest lepszy, kto bardziej obrazi drugiego. Nie ma znaczenia co masz w głowie, jakie masz pasje, czy coś ciekawego możesz przekazać lub pokazać. Wartość stanowi u niego wulgarne obrażanie innych. Myślę, że w realnym życiu ponosi dotkliwe tego konsekwencje.

ocenił(a) film na 1
juliaxd

To mało filmów obejrzeliście że uważacie że to coś (coś to słowo klucz bo nie nazwałbym tego filmem) zasługuję na 10/10. Tyle świetnych filmów, które zasługują na dziesiątkę: Imperium Kontratakuje, Obywatel Kane, Ojciec Chrzestny, Odyseja Kosmiczna... i wy uważacie że ten polski gniot powinien stać na równi z tymi arcydziełami, które wymieniłem.

. . . .. .. . . . . . . . . . . ,.-‘”. . . . . . . . . .``~.,
. . . . . . . .. . . . . .,.-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-.,
. . . . .. .. . . . . ..,/. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:,
. . . .. . . . .. .,?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\,
. .. . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,}
. . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:`^`.}
. . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:”. . . ./
. . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./
. . . . . . . /__.(. . .“~-,_. . . . . . . . . . . . . . ,:`. . .. .. ./
. . . . . . /(_. . ”~,_. . . ..“~,_. . . . . . . . . .,:`. . . . _/
. . . .. .{.._$;_. . .”=,_. . . .“-,_. . . ,.-~-,}, .~”; /. .. .}
. . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;,,./`. . /” . . . ./. .. ../
. . . .. . .\`~,. . ..“~.,. . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../
. . . . . .(. ..`=-,,. . . .`. . . . . . . . . . . a..(. . . ;_,,-”
. . . . . ../.`~,. . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\
. . . . . . \`~.*-,. . . . . . . . . . . . . . . . . ..|,./.....\,__
,,_. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ...`=~-,
. .. `=~-,_\_. . . `\,. . . . . . . . . . . . . . . . .\
.. . . . . . . . . .`=~-,,.\,. . . . . . . . . . . . . . . .\
. . . . . . . . . . . . . . . . `:,, . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__
. . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-,. . . . . . . . . .,%`>--=

ScottenPL

Polski nie znaczy gorszy. Gdyby był amerykański byłby tak samo głupi

ocenił(a) film na 1
mejbirdus

Gdyby był amerykański to bym napisał amerykański a jest polski więc napisałem polski.

ScottenPL

Wybacz. Zrozumiałem to raczej w ten sposób, że pisząc "polski" chciałeś dobitnie podkreślić jego... ch*jowość?

ocenił(a) film na 8
ScottenPL

Kwestia gustu,dla Ciebie moga zaslugiwac,dla kogos innego nie.

ocenił(a) film na 5
juliaxd

Mi ten film niestety nie dał do myślenia bo niby co ma dać? że śmierć to najlepsze wyjście z kłopotów? Nie dla mnie ten film.

juliaxd

Reżyser zrobił tera Miasto 44. Mam nadzieję, że nie zawiodę się i będzie też na co popatrzeć.