Dla mnie ten film jest bardzo dobry, może dlatego że utożsamiam się po części z bohaterem. Teraz już takich problemów nie mam, ale niestety pare lat temu przechodziłam podobne rozterki co Dominik :( Może dlatego ten film mi się spodobał. Nigdy nie przepadałam za polskimi filmami ale czytając jaki ten film jest popularny postanowiłam go obejrzeć i nie żałuję. Kreacja Jakuba Gierszała moim zdaniem świetna, poczułam wszystkie emocje tej postaci, zwłaszcza kiedy wpadał w szał, aż sama to przeżywałam. Do tego film mnie poruszył a to już coś.
...a ja z kolei jak czytam to co napisalas to jak bym siebie czytal. Wyjelas z ust wszystkie moje slowa
no a przed chwilą obejrzałem "naszą klase" film starszy ale opowiada podobną historię. Mocny
Przeczytałam sobie opis tego filmu i widzę że wątek jest jeszcze bardziej mi bliski niż ten z Sali samobójców. Muszę go obejrzeć.
Jeżeli ten Ci się podobał to koniecznie obejrzyj estońską "Naszą klasę" ( http://www.filmweb.pl/film/Nasza+klasa-2007-433313 ), bo moim zdaniem bije ten film totalnie :)
Tak, już wyżej pisałam, że planuję obejrzeć ten film jak tyko będę mieć więcej czasu bo mnie zainteresował ;)
Ale co ciąłeś się? cały dzień siedziałeś przed kompem? stawał ci przy kolegach?
Bo dokładnie nie sprecyzowałeś?
Jestem dziewczyną ;) Wolę już tego nie wspominać, bo na szczęście u mnie wszystko skończyło się dobrze i wyszłam z problemów ;)
I co, nie wyszła prowokacja peda le w rurkach? Łyso ci teraz bananowy wieśniaku?
Łyso to tobie może być, gdyż w takim wieku już pewnie łysiejesz>
A jak chcesz dobre prowo to wpisz sobie swoją date urodzenia :D
sklej pedalskie wary i leć łorsoł szor oglądać - program o tobie i na twoim słeczym poziomie
Spoiler możliwy!
Właśnie obejrzałem. Początek jak dla mnie okropny, lecz brnąłem dalej. I nie zawiodłem się :D od sceny w operze, gdy chcieli go z dziewczyną umówić(jak dla mnie to najlepsza scena w tym filmie, tyle śmiechu) zaczęło być ciekawie.
Do końca myślałem, że wirtualna dziewczyna jest wytworem jego wyobraźni i nie ma żywego(czytaj: ludzkiego) odpowiednika, lecz się przeliczyłem. Tak trochę prozę Kinga wrzuciłem podświadomie... że jest wirtualnym potworem polującym na takie osóbki i żywi się nimi po ich śmierci ;)
Daję 8. Wątek homo niezbyt mi odpowiadał(rozumiem, że musieli pokazać jakąś jego osobistą tragedię, ale mogli coś innego wymyślić) No i miałem inną wizję zakończenia, choć ta też była dobra. Muzyka na duuży plus (: