Naprawdę jestem pod wrażeniem tego filmu moim zdaniem to jeden z najlepszych filmów polskich młodego pokolenia jednak polskie kino nie stoi tylko durnowatymi adaptacjami lektur czy filmami historycznymi można stworzyć coś oryginalnego co trafi bardziej do zagubionych młodych ludzi niż nudne adaptacje lektur
No lepsze ale pod innym względem lepsze po pierwsze to horror jest a po drugie niestety nie polski ale szacun za to
Ja już wolę te adaptację lektur niż taki chłam. Film z serii o ty jak świat jest zły oraz jak że wielkie problemy ma młodzież...
dla jasności, film oceniłem na 1/10 czyli nie jest dla mnie dobry ale dla ciebie jest bo jesteś pedałem :)
Przepraszam, że obraziłem Cię nazywając tym czym sam jestem, ale obrażanie innych bardzo pomaga mi w moich osobistych problemach z męskością.
Zgadzam sie z tobą, polaczkowo musi miec film po angielsku żeby go docenić, gnioty z Sandlersem sa wysoko oceniane, jakieś gówna jak podał kolega w linku. Wniosek ? Należysz do elity osób które odróżniają dobre kino od shietu a nie idą za tłumem tępych owieczek.
Jeśli dla ciebie elitą są osoby zamiłowane w gniotach pokroju tego tutaj to ja się mogę tylko uśmiechnąć z politowaniem.
Kiedyś Polacy potrafili kręcić świetne filmy, które w NICZYM nie ustępowały produkcjom zachodnim (ambitne dramaty psychologiczne, rewizjonistyczne kino wojenne, wystawne widowiska kostiumowe). Dzisiaj sprawa ma się inaczej i ludzie zachwycają się pretensjonalną "Salą Samobójców". Gratuluję świetnego samopoczucia i przynależności do nastoletniej 'elyty' kino -maniaków. ;)
Już tytuł tego tematu świadczy o twojej znajomości polskiego kina (podpowiadam: jest ono zerowe).
Znalazł się specjalista od kina to, że tobie się film nie podobał nie znaczy ze innym się może nie podobać