6,3 324 tys. ocen
6,3 10 1 324500
5,6 61 krytyków
Sala samobójców
powrót do forum filmu Sala samobójców

toaleta

ocenił(a) film na 2

jak nie wychodził z pokoju to gdzie sie wypróżniał? chyba pod siebie.
pozdrawiam

tomus1125

Dostałem odpowiedż na poziomie twojej umiejętności myślenia

ocenił(a) film na 2
nemo989

jak na razie nie udało Ci się skonstruować żadnej lepszej, o byciu kulturalnym nie będę nawet wspominać
pozdrawiam.

tomus1125

Zwrócenie Ci uwagi na ciąg Twoich błędnych opinii mylnie nazywasz brakiem kultury.
pozdrawiam

ocenił(a) film na 2
nemo989

zatem matce też byłbyś w stanie powiedzieć że wykazała się bezmyślnością?
jeśli tak to przepraszam, popełniłem błąd

tomus1125

Matce nie.
W Twoim przypadku piszę o bezmyślności, ponieważ skorelowałem Twoją nieadekwatną ocenę filmu i brak znajomości tego co oceniasz.

użytkownik usunięty
tomus1125

Przez okno.

To nie jest tak, że ludzie robią tak ja ty.

użytkownik usunięty
nemo989

Odezwał się naczelny "moralizator" tego tematu. Wynocha stąd.

ocenił(a) film na 2

nie masz na co liczyć....
on się wbija do każdej dyskusji związanej z tym filmem, tylko po to, żeby używając dosyć niewybrednych metod "bronić tego filmu". pozdrawiam

tomus1125

"Zapomiałeś" się wytłumaczyć ze swoich bezmyślnych wypowiedzi na temat tego, co rzekomo.było w filmie.

Jak Dominik załatwiał swoje potrzeby zostało tutaj wyjaśnione...ale rozumiem, że aby to zrozumieć trzeba mieć przynajmniej dwucyfrowe IQ.

ocenił(a) film na 3
nemo989

Myślę, że nawet IQ mniejsze niż dwucyfrowe wystarczy, by zrozumieć, iż początkowy temat/ zagadnienie jest żartem. Kogo tak naprawdę obchodzi gdzie ten koleś srał?! Chyba ktoś tu ma nasrane, ale we łbie xD

hejke

Biorąc pod uwagę, że założyciel tematu na poważnie zadał pytanie, oraz, że pytanie to padało już tutaj wielokrotnie, to nie wiem w jakim celu chwalisz się swoją wielkością IQ i tym co masz we łbie.

ocenił(a) film na 2
nemo989

czasem odnoszę wrażenie , że podobnie jak główny bohater tego filmu nie wychodzisz z pokoju, tylko siedzisz w internecie i sprawdzasz, czy komuś przypadkiem nie przyszło do głowy napisać negatywnej opinii o tym filmie.

tomus1125

Właściwym wrażeniem jest to, że odpowiedziałem na post skierowany do mnie, w którym autorka nie wierzy, że można wykazać się bezmyślnością i na poważnie założyć taki temat.

ocenił(a) film na 2
hejke

założyłem go ot, tak dla jaj :P
liczyłem na kreatywność odpowiadających...
swoją drogą gratuluję ocenki :)

tomus1125

widzę, że słusznie wstydzisz się przyznać do tego, że bezmyślnie na poważnie zadałeś to pytanie

P.S. Nie liczyłeś na kreatywność innych , bo sam bezmyślnie uznałeś, że Dominik mógł jedynie wypróżniać się pod siebie.

tomus1125

W jednej ze scen widać że w pokoju ma jeszcze jedne drzwi.

ocenił(a) film na 2
onezym

dzięki.

ocenił(a) film na 3
onezym

myślę, że to były drzwi do garderoby i wypróżniał się pod siebie

hejke

Jednocyfrowcy nie będą mieli nic do zarzucenia tej koncepcji.

P.S. W powyższej wypowiedzi spokojnie można było pominąć pierwsze słowo.

hejke

Koleżanka bierze udział w konkursie na jak najgłupszą wypowiedź ?
Rozumiem, że koleżanka robi inaczej niż bohater filmu i wypróżnia się na siebie ?

ocenił(a) film na 3
koles80

to jest tak samo głupie jak branie tego tematu na poważnie xD ale jednak widzę, że kolega ma z tym problem.

hejke

to jest tak samo głupie jak branie tego co napisałem na poważnie xD ale jednak widzę, że koleżanka ma z tym problem.

ocenił(a) film na 2
tomus1125

Pytanie adekwatne do poziomu tego filmu, więc nie wiem czemu ludzie komentujący Twoją wypowiedź tak się spinają!

iwonka_fw

Pytanie było adekwatne do bezmyślności zadającego takie pytanie. Skoro wykazujesz zrozumienie dla założyciela tematu, to może macie coś wspólnego.

ocenił(a) film na 2
nemo989

Widzę, że strasznie się przejmujesz wszelkimi drwiącymi wypowiedziami dotyczących "arcydzieła" jakim jest Sala Samobójców. To przykre...

iwonka_fw

O wiele bardziej właściwą diagnozą byłoby stwierdzenie:

Widzę, że strasznie się przejmujesz marnym poziomem forumowiczów "drwiących" z Sali Samobójców. To przykre, że są tacy...

ocenił(a) film na 2
nemo989

Tak wiele przykrości...
Pozdrawiam.

iwonka_fw

...nadal nie widzisz, że pytanie było adekwatne do bezmyślności zadającego pytanie

ocenił(a) film na 2
iwonka_fw

różnie z ludźmi bywa...
pozdrawiam :)

ocenił(a) film na 6
tomus1125

A o pieluchomajtach słyszał?

BelzeBoobies

a ja się pytam - a jak się wypróżniał Magik skoro nie jest to pokazane w filmie "Jesteś Be" i jak się odlewał Dorociński skoro w "Róży" biega z siekierką pół filmu

sylviaplath0

Czy oni również nie wychodzili z pokoju przez wiele dni?

zweistein

Racja oni nie byli w takiej sytuacji, że nie wychodzili z pokoju przez wiele dni, w którym było wejście do oddzielnej toalety, więc oni nie robili wogóle.

nemo989

Nie, po prostu teń arcyistotny element życia codziennego nie został uwzględniony w scenariuszu. W przypadku bohatera uwięzionego w pokoju rzecz wyglada jednak inaczej (oczywiscie, jeśli uznamy, że nie miał dostępu do toalety, bo jesli mial, wątek jest bezsensowny).

zweistein

Uważny widz zauważy, że w pokoju Dominka były dwie pary drzwi. Najbardziej rozsądnym jest przypuszczenie, ze ta druga prowadziła do toalety. Nie należy mieć pretensji do scenariusza, że nie wyeksponował bardziej tego szczegółu.

ocenił(a) film na 6
sylviaplath0

No właśnie!