NA CZYM POLEGA JUZ WYJASNIAM... JA PISZE AKTORKE I FILLM, W JAKIM WYSTEPOWALA... WY PISZECIE TEN FILM I DOPISUJECIE SWOJEGO AKTORA... NASTEPNA OSOBA AKTORA DO DOPISANEGO FILMU I TAK DALEJ I TAK DALEJ... NO, POKAZCIE, ZE FANOW BOLLY JEST WIECEJ... POBIJMY REKORD... NIECH BEDZIE TU WIECEJ SKOJARZEN NIZ GDZIEKOLWIEK INDZIEJ... WIEC JA ZACZYNAM... KORZYSTAJAC Z DZIALU, GDZIE JESTEM NAPISZE TAK... PREITY ZINTA- SALAAM NAMASTE... CZEKAM NA NASTEPNE OSONBY... PAPA
hejka... poniewaz zauwazylam, ze caky czas krazymy wokol bollywoodzkich aktorow, szybko nam ich zabraknie... dlatego zaczynamy od innego aktora/aktorki i nie jest ona bollywoodzka... a wiec... LINDSAY LOHAN... nastepna osoiba daje film, w ktorym wystapila lohanka... p
Pozew o milosc-JUlianne Moore... pozdro,
ps. dziwne, ze fajny tytul salaam namaste nazwali jakas nienormalna droga do milosci... ale... nie swieci garnki lepia... pozdr
Julianne Moore --> Dziewięć miesięcy...
Zgadzam sie sie z tobą...polskie tłumaczenia tytułów z regóły są beznadziejne...
9 miesiecy- Joan Cusack
wiesz, widzialam gorsze:P czasami sa to prawdziwe perelki:P te nasze polskie tlumaczeniaLO pozdr
Julia Robert- Moj chlopak sie zeni:P fajny filmik:P troche przyglupawy, ale o to biega:P przyjemnie sie oglada...
ps. a gdzie sie podzial ten slawny Łaczek? Czekamy na niego:P pa
Leonardo Dicaprio --> Złap mnie jeśli potrafisz... Całkiem fajny film, a co do Dicaprio się zgadzam ;)
Francuski Pocałunek --> Jean Reno
Ps. Jeśli mam być szczera to musze powiedzieć że Francuski Pocałunek podobał mi się o wiele bardziej niż Pyaar to hona hi tha...