do klatki marsz. Psychopata z zabójczynią dobrali się brawurowo. Ona chorobliwie zazdrosna uśmiercała przypadkowo napotkane ofiary, on spotyka ją i wpada w obsesyjne śledzenie, obserwowanie, nękanie. Chorobliwa miłość do niej przerasta jego najśmielsze oczekiwania. Żeby mieć ją na stałe, tylko dla siebie, zamyka ją i więzi w klatce schowanej w podziemnych kazamatach. Początek może i całkiem obiecujący, ale niestety im dalej tym gorzej. Przekombinowana ta historia, w rezultacie zrobiła się po prostu badziewna. Aktorsko też nie powala, także całość mierna żeby nie napisać nędzna.
On nie jest psychopatą. Psychopata nie odczuwa miłości ani nie dałby się zapędzić w kozi róg.
Ona stworzyła drugą osobowość, pozwala sobie ulżyć gdyż w tym ''prawdziwym'' swiecie była zdradzana.
No i notabene była po prostu stuknięta. Mi się podobało.
O, pani psycholog się znalazła! Oczywiście, że jest psychopatą. Aby to stwierdzić wystarczy Wikipedia. A może wiesz coś więcej na temat tych dewiantów? Ci się podobało? Czemu nie, nie takie rzeczy nam się podobają.
Jak napiszę, że podobał mi się film o Hokolakuście to znaczy że lubię jak mordują żydów ? Podobał mi się film. Jak podobał mi się film Polowanie to znaczy ze kręcą mnie pedofilie? Masakra przez takich jak Ty dobre filmy są minusowane. Przeczytaj na czym polega ta strona po szkoda słów. Ludzie lubią przypisywać słowo
''psychopata'' każdemu. Pobił kobietę - psychopata, ukradł - psychopata. Niestety ale żeby ''zaslużyć'' sobie na miano psychopaty wymaga się czegoś więcej. Psychopaci to inteligentni ludzie. I przykro mi że Twoim źródłem wiedzy jest wikipedia, z nią nie ma co się kłócić faktycznie wiedza nie do obalenia ;)
Sprytni - nie inteligentni. To że "wystarczy" Wikipedia, nie znaczy, że stamtąd czerpię wiedzę. Chyba że nie wiesz, co znaczy słowo "wystarczy". Mógłbym odwrócić kota ogonem i stwierdzić, że przez takich jak Ty filmy są plusowane. Nie chcę się wykłócać, więc tylko dodam, że - wg mnie - samo podobanie to za mało, by wysoko oceniać coś.
spryt to domena ludzi inteligentnych :]
Podobała mi się fabuła, gra aktorska, samo światło i zdjęcia, klimat i trzymał w napięciu.
Nie musiał Tobie się podobać, to wolny kraj.
A zakończenie też Ci się podobało? Gdzie wątła kobieta zszywa poderżnięte gardło, po czym transportuje ciało do innego budynku razem z klatką? Końcówka niestety położyła cały film.
Nie wiem co jest napisane na Wikipedii, ale z punktu widzenia psychologii to psychopat nie czuje miłości.