Bardzo lubie filmy i seriale ze Scoobym, ale ten mnie troche zawiódł. Pierwsza połowa filmu ciekawa i w zasadzie typowa dla serii (dużo potencjalnych podejrzanych, ciekawe wprowadzenie). Druga to już niestety samo ganianie, skakanie itp. itd.. Zagadka i jej wytłumaczenie też chyba bardziej naciągana niż zwykle. Film da sie obejrzeć, ale jest zdecydowanie gorszy niż np. poprzedni film - Wakacje z Duchami.
Jutro obejze i powiem czy sie z tobą zgodze :) Ale Wakacje z Duchami bylo fajne lepsze niz jakies abrakadabradoo
A wg mnie ta czesc jest lepsza niz Wakacje z Duchami. Na pewno dwojakie wyjasnienie jest bardzo na plus, niespodziewane zakochanie bohatera takze mnie zaskoczylo. Klimat "starego Scoobego" czuc niemalze od razu, przypominaja sie bajki ogladane gdzies w tv. Gagi jak zwykle polegaja na tym samym, jednak dla osob lubiacych Scoobego i Jego przygody bedzie to dobra dawka radosci. Niezwykle zaskoczyly mnie przemiany Kudlatego, naprawde bardzo ciekawy motyw wprowadzajacy sporo mozliwosci gagow. Wiecej nt. nie zdradze xD Pierwsza (ta dluzsza) czesc filmy - jak slusznie zauwazyla gosia - jest ciekawsza, a przede wszystkim mniej naciagana. Mysle jednak ze dzieciom nie bedzie nic przeszkadzalo i ciagle beda sie wpatrywaly w ekran z taka sama zacietoscia. Bardzo rozczarowala mnie animacja komputerowa. Nie wiem w jakiej technice robiony jest teraz Scooby Doo, jednak czasami widac nieudolnie stworzone animacje vide dym za motorem. Jezeli to ma byc bajka/kreskowka to cos takiego jest dla mnie niedopuszczalne. No i nadal nie rozumiem dlaczego wszyscy przestepcy gdy sa juz przylapani na goracym uczynku mowia jak na spowiedzi, w jaki sposob wszystko robili. Mysle jednak ze tej zagadki juz nigdy nie rozwiaze. Ogolnie wrazenia bardzo pozytywne, dzieciom sie spodoba, a rodzice jezeli zawsze palali sympatia do tego psiaka, mysle ze i tym razem sie nie zawioda. Zasluzone 7/10!
Ten film naprawdę poległ na tle poprzednich, ale na szczęście następne były leprze.
Naciagana to malo powiedziane _dwa olbrzymie mechaniczne dinozaury ,wielka maszyna wytwazajaca chologramy ,dinozaur z indianskich legent utrwalony w krysztale ,jednym slowem zenada !!!!!!!!!!