4,4 4,4 tys. ocen
4,4 10 1 4356
5,0 3 krytyków
Seed: Skazany na śmierć
powrót do forum filmu Seed: Skazany na śmierć

hej.. ale jak klientce rozjebał młotkiem łeb, to było spoko, co? Super scena, do obejrzenia dla zboków i wszelkiej maści pojebów. No powiedzcie, że ładnie jej ten ptasi móżdżek rozpłatał...

ocenił(a) film na 7
piotrpawlak81

Na tym właśnie polegają horrory o ile wiesz co to znaczy, jak cię to przeraża to idź gumisie oglądać.

ocenił(a) film na 3
Raizo601

Panie o mocnych nerwach! Masz, najedz się!

http://www.youtube.com/watch?v=Jw8AqS4z-58

ocenił(a) film na 2
piotrpawlak81

wisz co kolego, Ty chyba o czyms zapominasz to jest tylko film czlowieku!! gdzie graja aktorzy, gdzie leje sie keczup, nie ludzka krew.. a Ty tu wyjezdzasz z jakimis filmami na ktorych znecaja sie nad zwierzetami, w innym temacie mowisz o jakis prawdziwych egzekucjach i masakrach w necie.. moze to ty jestes nienormalny? dla tych ktorym ten film sie podoba. Jestes zalosny, jesli nie bawia cie takie filmy to po co w ogole sie wypowiadasz i wyzywasz tych ktorym ten film sie podobal od nienormalnych itp. Niektorzy lubia ogladac krwawe horrory typu 'teksanska' itp i oceniania te filmy w takiej skali, a inni lubia ogladac pedalskie komedie przy czym nie zapominaja, ze to tylko film! To ty jestes nienormalny jesli traktujesz ten film w ten sposob, troche dystansu..

ocenił(a) film na 1
piotrpawlak81

Akurat w tym słabym i złym (dosłownie) filmie, to jedyna dobra scena. Nie dlatego, że okrutna, ale to jedyna scena, która tworzy atmosferę grozy.
Obrzydliwe, że ten film swoją miernośc próbuje tuszować łamiąc granice bestialstwa, które jest na ekranach pokazywane i to recepta twórcy tego g..wna, by był ciąg dalszy. Mam nadzieję, że nie nastąpi. Nie dlatego, że film okrutny, ale dlatego, że film po prostu głupi. Bzdura goni bzdurę, zero napięcia, 100 przewidywalności, po prostu dno. Jak tu się daje oceny ujemne?

ocenił(a) film na 1
piotrpawlak81

pazurrr1501 - zgadzam się z Tobą.

Dla Twórcy tego tematu - gościu Ty jesteś chory? Właśnie przez takich chorych ludzi jak Ty w dzisiejszych czasach gatunek horroru jest taki jaki jest, czyli na każdym kroku rozłupywanie czaszki i te sprawy. Taka prawda. Ja tylko jestem ciekaw co mają w głowach dzieci lubiące takie filmy i co może stać się z ich psychom w przyszłości.
Pozdrawiam