4,4 4,4 tys. ocen
4,4 10 1 4357
5,0 3 krytyków
Seed: Skazany na śmierć
powrót do forum filmu Seed: Skazany na śmierć

Jak dla mnie..

ocenił(a) film na 8

Wszystko ok, co prawda aż taki brutalny jak sie nasłuchałem nie był ale była jedna Ciekawa scena z kobietą na krześle :)
Film da sie obejżeć, polecam.

ocenił(a) film na 2
Archee44

Ta scena zapada w pamięć, ale jest bardziej kuriozalna niż brutalna czy w jakiś sposób szokująca. Sam zresztą postawiłeś :)

ocenił(a) film na 8
guliver_filmweb

No ale co ten Seed robił z tą kobietą :D Nie widziałem jeszcze nigdzie podobnych scen :)

ocenił(a) film na 7
Archee44

no ta scena mnie rozbiła :) , ja też polecam jest kilka scen a szczególnie ta z babką na krześle

ocenił(a) film na 1
brof

Na prawdę, tak wielu ludziom podobała się scena trwająca 5 minut, w której gość w masce, maltretuje kobietę? To nie jest horror, to nie jest gore, to jest kino dla imbecyli.

ocenił(a) film na 8
jeti

Uważasz kogoś za imbecyla bo podobała mu sie scena? Trochę Cię szkoda, bo nikt normalny tego nie robi.

ocenił(a) film na 1
Archee44

odwołam to jak mi wytłumaczysz co konkretnego Ci się w tym spektaklu podobało

ocenił(a) film na 7
jeti

"odwołam to" haha :) , mi się podobała bo była zajebista scena i tyle,najpierw delikatnie ja tak młoteczkiem pukał ,co było zarazem śmieszne aż coraz mocniej ja nawalał do apogeum i było to dobrze ukazane, więc ta scena należy jak najbardziej do gore , nie lubisz , nie oglądaj i nie krytykuj innych bo się komuś to podobało , że ci się nie podobało,twoja sprawa ale jak wyzywasz kogoś od imbecyli bo komuś ta scena się widziała to jesteś debilem i weź to lepiej odwołaj bo nie zniosę tego że mnie także nazwałeś imbecylem :)

ocenił(a) film na 1
brof

,,Tak ją delikatnie młoteczkiem pukał i to było śmieszne'' . Przyznaj się, onanizowałeś(ąś) się przy tym? ja bym to nazwał gorno a nie gore. Nie mam ochoty dyskutować o filmowej tandecie. Nara!

ocenił(a) film na 7
jeti

Nie nie onanizowałem się,ale za to ty waliłeś kapucyna jak oglądałeś ToY Story, ile masz lat cieciu ?:) bo po tym co piszesz wnioskuje że niedługo ukończysz przedszkole, wracaj do bajek . nara

jeti

Fajna scena. Pośmiałem się troszkę.

ocenił(a) film na 1
LeoMessi86

Spoko! Mi jakoś nie było do śmiechu.

ocenił(a) film na 7
Archee44

Wporządku film, ale inne produkcje Bolla są lepsze, np. Stoic, Rampage albo Darfur.

ocenił(a) film na 2
ozzy_tom

W tej scenie młotek seeda jest na tak wspaniałym poziomie wizualnym jak i cały film...czyli słabym.