4,4 4,4 tys. ocen
4,4 10 1 4356
5,0 3 krytyków
Seed: Skazany na śmierć
powrót do forum filmu Seed: Skazany na śmierć

K***a! Obejrzałem 30 min. filmu, czego teraz okropnie żałuję! Masakra! Z każdą minutą jest coraz gorzej. Jak można patrzeć na śmierć głodową dziecka? Wymiotować się chce, patrząc na te sceny. NIE POLECAM!!!

ocenił(a) film na 3
pjarocki

Nie chcę oceniać filmu po 30 minutach, więc postaram się go skończyć, ale nie pokładam zbytniej nadziei - nawet już nie chodzi o śmierć tego dziecka, wyłączyłem po scenie aresztowania, policja po prostu logiką wysadza ekran :|

identyfikator1992

Obejrzałam do końca i równie dobrze mogłam wyłączyć po 15 minutach. Faktycznie cały film się po prostu kupy nie trzyma, zrobiony na siłę.

Marelciaaa

racja, na siłę. film jest tylko brutalny, nic więcej.

ocenił(a) film na 6
pjarocki

najlepsze było jak młotkiem babkę zajebał hehehe ;D

ocenił(a) film na 2
pjarocki

Żałuję, że dopiero w napisach końcowych przeczytałem że film jest Uwe Bolla, bo bym tego gniota nie ruszał. Film jest wyjątkowo słaby - tak samo scenariusz jak i wykonanie. Ta uwaga, że zawiera on drastyczne sceny to chyba tylko pod publiczkę, bo nic tam wyjątkowego nie ma. Uwe mógł równie dobrze dać informację, że to film na faktach... Nie polecam nikomu, zmarnowałem czas.

ocenił(a) film na 1
r1xc

Zgodzę sie, to nic innego jak nadrabianie braku pomyslu okrucieństwem..i to takim beznadziejnym. Do niedawna właśnie pomimo krytyki cenilem sobie Uwe Bolla za... tzw kino niezależne, w/g własnych pomysłowości, standardow i to w rożnorakich scenariuszach itp...Teraz, po tym chłamie, widzę że twórcy chyba naprawdę tylko zależy na tym by yć kontrowersyjnym, wzbudzać wokoł siebie zamęt, rozgłos, szum. tak, dokładnie tak jest bo takiego czegoś nawet po nim sie nie spodziewałem...Film kompletne dno...

ocenił(a) film na 2
pjarocki

Po prostu go nie zrozumiałeś.

ocenił(a) film na 6