4,4 4,4 tys. ocen
4,4 10 1 4356
5,0 3 krytyków
Seed: Skazany na śmierć
powrót do forum filmu Seed: Skazany na śmierć

Film brutalny i tylko brutalny !!

1. Jak można jechać po seryjnego zabójce 2 radiowozami na jakieś wywiejewo - 5 zwykłych policjantów - na takie akcje wysyła się oddziały SWAT itp - niedorzeczne DNO

2. Końcówka tragiczna - kolo dostaje kasetę i sam wybiega z komisariatu jak John Rambo myśląc ,że da rade - nie mógł wziąć ze sobą kilku ludzi wiedząc co stało się przy poprzedniej próbie złapania tego świra ?? Tym bardziej ,że chodzi teraz o jego rodzinę - niedorzeczne DNO

3. Wyjście z grobu i wejście do więzienia -> zabójstwa w więzieniu -> wyjście z więzienia
JAK ? Nikt go nie widział tak? hahaha niedorzeczne DNO

Generalnie film o niczym - dramat.

ocenił(a) film na 6
napkin

1. Zgadzam sie

2. Gosc byl zdenerwowany i dzialal pod wplywem emocji

3. Seed zapewne zabil wszystkich straznikow bo to niezly poyeb i terminator

Aha film dzieje sie w latach 70-tych tak na oko i swat w tych latach byl do bani o ile wogule istnial.
W texanskiej masakrze tez podjechaly ze 2 radiowozy na oblawe.

ocenił(a) film na 1
DarkSquall

widziałem teksańską masakrę 7 razy i za cholerę nie mogę sobie przypomnieć sceny obławy?

jeti

na końcu 2 policjantów przeszukuje ich dom...

ocenił(a) film na 1
napkin

No ale nawet pod wpływem emocji bym zwołała pół armii gdybym mogła, gdyby morderca zaatakował moją rodzinę. Mnie rozbawiło, że pozwolili mu siedzieć w tej masce w więzieniu. Bardziej zabawne były już chyba tylko efekty specjalne, no i na 1000 mil czuć Uve. Sam pomysł w sobie ciekawy, ale cała reszta spieprzona. Dobra komedia, jeśli patrzy się przez pryzmat, kto nakręcił ten film. Horror do niczegooo.

demonililith

jak dla mnei pod wpływem emocji zrobiłabyś to samo, poza tym szacun, ja sobie nie układam planu co zrobie jak popapraniec którego nie można zabić porwie Ci rodzine