4,4 4,4 tys. ocen
4,4 10 1 4356
5,0 3 krytyków
Seed: Skazany na śmierć
powrót do forum filmu Seed: Skazany na śmierć

Normalnie żal się robi, że takie coś mogło ujrzeć światło dzienne.
Koleś morduje ile wlezie, masowo. To, że zabił 666 osób to nawet nie wymaga komentarza. Nasz "bohater" przeżywa 2x krzesło elektryczne, chowają kolesia ledwo żywego do mniej więcej dwu metrowego grobu (głębokość - widać to na filmie). Kolo się z tego wygrzebuje, nie wiem jak ale ok. Następnie morduje wszystkich, którzy uczestniczyli w chowaniu go żywcem. W końcowych scenach udaje się do domu detektywa, który go złapał, w biały dzień w tej swojej masce. Trafił tam chyba po węchu ale to nic. W domu zabija paru policjantów pilnujących rodziny wspomnianego detektywa, tnie ich ogromną piłą (notabene, ciekawe skąd ją wziął, napewno w każdym amerykańskim domu taka jest) i zostawia we wspólnej kąpieli pod prysznicem.
Najzabawniejsze w tym wszystkim jest jednak to, że z wyglądu koleś ma 200cm wzrostu i co najmniej 120kg wagi a porusza się i zabija jakby był baletnicą. Musiał przejść jakiś kurs ninja albo miał niezłe cichobiegi.
Żałosny ten film, uczcie się na moim błędzie i nie oglądajcie tego, szkoda czasu.

ocenił(a) film na 6
jorgusm

No tak do tego ''Nasz "bohater" przeżywa 2x krzesło elektryczne'' to krzesło było popsute nie zdatne inaczej. Tylko Seed poruszał się z otwartymi oczami co było przy egzekucji widoczne że farba poszła mu. Film na początku okropny potem taki sobie...

jorgusm

Jorgusm lepiej bym tego nie ujal takiego badziewia juz dawno nie widzialem wogole jakim cudem ten film ma ocene powyzej 4 to ja niewiem nie wiem na czym jechali tworcy tego filmu ale chyba maja dobrego dealera normalnie masakra caly film do dupy nawet samo zakonczenie obysmy nie doczekali drugiej czesci caly film nie trzyma sie kupy aaaaa szkoda gadac prawdziwa masakra