Kiedyś go oglądałem i bardzo mi sie podobał. Scena z babką i młotkiem najlepsza, mogłoby być więcej takich filmów, swoją drogą zna ktoś z Was podobnie sadystyczne i drastyczne filmy?
zgadzam sie.film godny polecenia.bardzo brutalny i zostający w psychice.śmieszą mnie komentarze ludzi co piszą ze chory,że za ostry.czego sie spodziewać po horrorze?? każdy kto to oglądał widział ze to horror więc czemu takie zaskoczenie?
akurat ta scena mnie rozbawiła do łez. scena kompletnie nierealna z głupimi dźwiękami jak z kreskówki (hlap !!!, hlust!!! hahhahaha). najlepsze jest to że seed kończy dzieło bez kropelki krwii na rękach czy ciuchach a cały pokój nią ocieka.
Film dla ludzi dla których fabuła czy jakikolwiek sens w filmie nie jest istotny.
Nie polecam dla ludzi którzy mają dzieci !!! Scena z noworodkiem (mimo że nie leje się krew) PRZEGIĘCIE !!!
ja też jakoś miło go wspominam :> gościu przeżył krzesło, odkopał się z grobu, przepłynął coś tam i dalej mordował :D no po prostu bajeczne zwroty akcji :D
dokładnie też mnie to rozbawiło. nawet podłoga wokół była czysta. koleś miał wyjątkowego cela, że zabryzgał krwią tylko ściany ;):)
Jakoś nie zauważyłem żeby pokój ociekał krwią po załatwieniu tej laski na krześle , trochę przeinaczacie i grubo dodajecie....