4,4 4,4 tys. ocen
4,4 10 1 4356
5,0 3 krytyków
Seed: Skazany na śmierć
powrót do forum filmu Seed: Skazany na śmierć

Kiedyś go oglądałem i bardzo mi sie podobał. Scena z babką i młotkiem najlepsza, mogłoby być więcej takich filmów, swoją drogą zna ktoś z Was podobnie sadystyczne i drastyczne filmy?

ocenił(a) film na 5
KaeReS1910

august underground ogladnij i Ci styknie:D

ocenił(a) film na 8
KaeReS1910

zgadzam sie.film godny polecenia.bardzo brutalny i zostający w psychice.śmieszą mnie komentarze ludzi co piszą ze chory,że za ostry.czego sie spodziewać po horrorze?? każdy kto to oglądał widział ze to horror więc czemu takie zaskoczenie?

ocenił(a) film na 1
KaeReS1910

akurat ta scena mnie rozbawiła do łez. scena kompletnie nierealna z głupimi dźwiękami jak z kreskówki (hlap !!!, hlust!!! hahhahaha). najlepsze jest to że seed kończy dzieło bez kropelki krwii na rękach czy ciuchach a cały pokój nią ocieka.
Film dla ludzi dla których fabuła czy jakikolwiek sens w filmie nie jest istotny.
Nie polecam dla ludzi którzy mają dzieci !!! Scena z noworodkiem (mimo że nie leje się krew) PRZEGIĘCIE !!!

ocenił(a) film na 4
konya

ja też jakoś miło go wspominam :> gościu przeżył krzesło, odkopał się z grobu, przepłynął coś tam i dalej mordował :D no po prostu bajeczne zwroty akcji :D

ocenił(a) film na 2
konya

dokładnie też mnie to rozbawiło. nawet podłoga wokół była czysta. koleś miał wyjątkowego cela, że zabryzgał krwią tylko ściany ;):)

ocenił(a) film na 8
konya

Jakoś nie zauważyłem żeby pokój ociekał krwią po załatwieniu tej laski na krześle , trochę przeinaczacie i grubo dodajecie....

ocenił(a) film na 5
nicolas39

kolega mial akurat racje co do tej sceny,zobacz sobie jeszcze raz ją i wtedy poprawiaj kogoś. po rozwaleniu glowy tej babki, cale okno i sciana byla cala z krwi,natomiast seed byl czysty i nie bylo na nim ani troche sladu.