4,4 4,4 tys. ocen
4,4 10 1 4356
5,0 3 krytyków
Seed: Skazany na śmierć
powrót do forum filmu Seed: Skazany na śmierć

oglądałem już spoty to co w nich obeirzałem to poprostu kaszana tak jak poprzednie filmy kture spiepszył Uwe Boll i to ma być nowe spojrzenie na filmy typu gore? śmiechu warte! zresztą film i tak będzie tak cienk że nawed nie puszczą go w kinach tylko odrazu wyidzie na dvd kturego i tak nkt nie kupi bo wszyscy wiedzą jakie dene filmy kręci Uwe Boll szkoda tylko wydawać pieniędzy producentów mogli to w jakiś inny spowób zużytkować

pakula5

Rozumiem, że twoje błędy ortograficzne były zamierzone??

pakula5

Oglądałem już screeny to, co w nich obejrzałem to po prostu kaszana tak jak poprzednie filmy, które spieprzył Uwe Boll i to ma być nowe spojrzenie na filmy typu gore? Zresztą film i tak będzie tak cienki, że nawet nie puszczą go w kinach tylko od razu wyjdzie na DVD którego i tak nikt nie kupi, bo wszyscy wiedzą, jakie denne filmy kręci Uwe Boll szkoda tylko wydawać pieniądze producentów, którzy mogli to w jakiś inny sposób zużytkować.

tak powinien wyglądać twój komentarz.

ocenił(a) film na 8
pakula5

Jak dla mnie to całkiem całkiem .. Szczerze mało takiego gore w kinie mnie zachęciło :D http://www.youtube.com/watch?v=u4VyFjEip6A