... prosta, zwyczajna, z zasadami, szanująca siebie i innych. Niestety w realu chyba
już takich nie ma...
Jestem tego przykładem. Ale widocznie trudniej zauważyć normalną dziewczynę, niż rozwydrzoną... nie powiem kogo. Prawda?
No na pewno trudniej )) Wiesz, faceci tak naprawdę wolą te "normalne" dziewczyny (przynajmniej większość z nich).
Fajnie, że w dzisiejszym, zwariowanym świecie masz swoje zasady i nie podążasz na ślepo za trendami, które lansują media. Mam rację?
Masz ją. Na szczęście trafiłam na kogoś, kto szanuje i lubi moją "normalność". Ty też pewnie spotkasz dziewczynę, o której piszesz. Życzę Ci tego serdecznie.
Nie można tego wykluczyć... ale szczerze? Wątpię w to bardzo.
Dzięki:) Życzę wszystkiego dobrego.
Naprawdę są. Warto się rozejrzeć. Bo na pewno częściej bywają w bibliotekach i w parkach niż na dyskotekach czy innych imprezach ;) Pozdrawiam :)
Biorę rower i jadę do parku, a w poniedziałek idę do biblioteki, bo dziś nieczynna :P
Gdyby to było takie proste... ale dzięki :)
To właśnie nie jest proste, bo porządne dziewczyny nie mogą trafić na fajnych chłopaków i odwrotnie. Albo bywamy w innych miejscach, albo jakoś pechowo się mijamy. Mnie to zawsze frustruje ;)
Tak, to jest frustrujące. Nie wiem, czy to tylko pech, czy takie zrządzenie losu... Może tak musi być. Może niektórym pisana jest samotność? :(
Uwierz ze sa i mowie to jako chlopak. Jest ich pelno, tylko wystarczy sie dobrze rozejrzec, a nie patrzec na glupie plastikowe lalki i potem plakac ze cie zdradzaja ;)