Seks z Internetu

Cyber Seduction: His Secret Life
2005
4,5 1,1 tys. ocen
4,5 10 1 1081
Seks z Internetu
powrót do forum filmu Seks z Internetu

... prosta, zwyczajna, z zasadami, szanująca siebie i innych. Niestety w realu chyba
już takich nie ma...

ocenił(a) film na 3
Ahmed_1

Są. :)

ocenił(a) film na 7
MsChocolate_2

Dzięki, ale jakoś trudno mi uwierzyć...

ocenił(a) film na 3
Ahmed_1

Jestem tego przykładem. Ale widocznie trudniej zauważyć normalną dziewczynę, niż rozwydrzoną... nie powiem kogo. Prawda?

ocenił(a) film na 7
MsChocolate_2

No na pewno trudniej )) Wiesz, faceci tak naprawdę wolą te "normalne" dziewczyny (przynajmniej większość z nich).
Fajnie, że w dzisiejszym, zwariowanym świecie masz swoje zasady i nie podążasz na ślepo za trendami, które lansują media. Mam rację?

ocenił(a) film na 3
Ahmed_1

Masz ją. Na szczęście trafiłam na kogoś, kto szanuje i lubi moją "normalność". Ty też pewnie spotkasz dziewczynę, o której piszesz. Życzę Ci tego serdecznie.

ocenił(a) film na 7
MsChocolate_2

Nie można tego wykluczyć... ale szczerze? Wątpię w to bardzo.
Dzięki:) Życzę wszystkiego dobrego.

ocenił(a) film na 6
Ahmed_1

Naprawdę są. Warto się rozejrzeć. Bo na pewno częściej bywają w bibliotekach i w parkach niż na dyskotekach czy innych imprezach ;) Pozdrawiam :)

ocenił(a) film na 7
athaiya_matsumoto

Biorę rower i jadę do parku, a w poniedziałek idę do biblioteki, bo dziś nieczynna :P
Gdyby to było takie proste... ale dzięki :)

ocenił(a) film na 6
Ahmed_1

To właśnie nie jest proste, bo porządne dziewczyny nie mogą trafić na fajnych chłopaków i odwrotnie. Albo bywamy w innych miejscach, albo jakoś pechowo się mijamy. Mnie to zawsze frustruje ;)

ocenił(a) film na 7
athaiya_matsumoto

Tak, to jest frustrujące. Nie wiem, czy to tylko pech, czy takie zrządzenie losu... Może tak musi być. Może niektórym pisana jest samotność? :(

ocenił(a) film na 6
Ahmed_1

Też się nad tym zastanawiam. Ale może jednak nie. Głowa do góry. Wypatruj :)

ocenił(a) film na 7
athaiya_matsumoto

Pożyjemy, zobaczymy... :P

Ahmed_1

Uwierz ze sa i mowie to jako chlopak. Jest ich pelno, tylko wystarczy sie dobrze rozejrzec, a nie patrzec na glupie plastikowe lalki i potem plakac ze cie zdradzaja ;)

ocenił(a) film na 3
Ahmed_1

A kto by nie chciał... :) W dzisiejszych czasach trudno o taką kobietę ale trzeba myśleć pozytywnie :D