7,8 667 tys. ocen
7,8 10 1 666852
7,8 61 krytyków
Seksmisja
powrót do forum filmu Seksmisja

8,2?

ocenił(a) film na 10

To trochę smutne.

ocenił(a) film na 9
majanna

Jeszcze smutniejsza jest niska ocena Misia.
Zaczynam wątpic w polskich widzów, którzy nigdy nie potrafią dac stanowczej oceny 10 lub 1. Tylko zawsze wybierają oceny od 6 do 8

ObywatelTB

Ale jest za wysoka czy za niska ta ocena? Jeszcze nie oglądałam tego filmu i zastanawiam się czy warto...

anymore

Warto, to jeden z filmów ponadczasowych, z niepowtarzalnym klimatem i świetnie oddanym tematem.

ocenił(a) film na 7
anymore

jak można było seksmisji nie oglądać haha

użytkownik usunięty
ObywatelTB

system ocen na filmwebie (opisy każdej z ocen) jest temu winien chyba, sam zauważyłem że tak oceniam większość filmów, Seksmisji dałem dziś 10, na nowo zinterpretowałem...

majanna

A będzie jeszcze gorzej. Młodzi wysoko starych filmów nie chcą oceniać.

dran

A ja wiem? film powstał 4 lata przed moim urodzeniem ale jest dla mnie jednym z najlepszych filmów.Szkoda że teraz nie nagrywa się takich filmów jak Dzień świra, Tato(10!) .... tylko Nie kłam kochanie,Tylko mnie kochaj i cała reszta komedii romantycznych z tym samym scenariuszem i tymi samymi aktorami. :( a o serialach tvn'owskij to juz nie wspomne ...

Ofc wypowiadam się tylko za siebie i wiem że większość młodych nie docenia kultowych polskich filmów

dran

ja jestem z młodszego pokolenia, ale uwielbiam stare polskie filmy. szkoda, że inni moi rówieśnicy takich komedii nie doceniają.
Choć staram się je promować.

majanna

dałam 10! dla mnie to jeden z najlepszych filmów w Polsce. Mogę go oglądać i oglądać!

ocenił(a) film na 9
majanna

Ludzie jaki ten film ma klimacik. Niezależnie czy to koemdia czy nie wykreowany świat jest klimatyczny. Rewelacja !