7,8 667 tys. ocen
7,8 10 1 666852
7,8 61 krytyków
Seksmisja
powrót do forum filmu Seksmisja

Badziewie

ocenił(a) film na 1

Jednym slowem-badziewie. ;/ ;/ ;/ ;/

Luke_18

Kompromitujesz sie koles...

ocenił(a) film na 9
Luke_18

Po pierwsze jeśli nie znasz się na filmach to się nie wypowiadaj.
Po drugie ten film to klasyka i chyba jeden z najlepszych w historii polskiego kina.
A po trzecie dla miłośnika brazylijskich telenowel i gównianych seriali każdy film będzie słaby. I dam Ci radę na przyszłość jeśli masz pisać takie głupoty to lepiej nic nie pisz. Pozdro viper67.

Luke_18

Luke, widzę, że podałeś rzeczową argumentację i Twoja ocena jest wprost porażająca pod względem merytorycznym...

Kolejny troll. Dzieci neo są wszędzie...

ocenił(a) film na 10
Luke_18

Kolejne dziecko przyzwyczajone do amerykańskiego, czarnego humoru, albo jak kolega zauważył, telenowel brazylijskich. ; /
A argumentacja doprawdy - uzasadniona....!
Zwłaszcza, że ten film powstał jeszcze za czasów komuny.
Tego nie wiesz?

ocenił(a) film na 9
Luke_18

Nic dziwnego - wielbicielowi "Parku Jurajskiego", "Magdy M." i "Twarzą w twarz" nie spodoba się "Seksmisja".
A mógłbyś chociaż powiedzieć, DLACZEGO uważasz jeden z najlepszych filmów w historii polskiego kina za 'badziewie' ?

ocenił(a) film na 10
speculation

a co masz do Parku Jurajskiego ? Czy filmy w ulubionych świadczą o znajomości dobrego smaku ? Czy ja, który obok Bergmana i Herzoga oraz kubricka mam filmy z robinnem williamsem to oznacza, że jestem głupi ?

ocenił(a) film na 9
marekm

MerekM wcale nie chcę cie obrazić, ale chciałbym odejść trochę od tematu.Czy ty wszystkie filmy, które obejżałeś dodajesz do ulubionych? :)

Luke_18

No ale czemu Wy się dziwicie. Jak ktoś daje sobie nicka Viper, to już po tym można wydedukować jakimi filmami ten ktoś się interesuje.
A to że to jest dziecko neostrady to wiadomo.
Pewnie myślał że bedą w tym filmie biegać głupie blondynki z silikonowymi piersiami i dlatego ten film dla niego jest głupi.
Pewnie uwielbia kino akcji klasy - C, czyli np. o tajnym agencie uwikłanym w tajny spisek. I ten o to agent ratuje swój kraj (przeważnie jest to USA), poznaje kobietę. Albo komedie dla półmózgów.
Także czemu tu się dziwić, raczej powinniśmy współczuć.

ocenił(a) film na 10
Luke_18

haha no comment do chlewu wracaj a nie filmy ogladasz :D

ocenił(a) film na 10
Luke_18

Badziewie to polskie aktoreczki które ty tak lubisz jak np.Aneta Zając.

Seksmisja to klasyka polskiego kina. !!!!!!!!!