7,8 667 tys. ocen
7,8 10 1 666852
7,8 61 krytyków
Seksmisja
powrót do forum filmu Seksmisja

Biedny film

ocenił(a) film na 1

Nic w tym filmie mi się nie podobało i raczej więcej go nie oglądne.

ocenił(a) film na 9
Stalowy19___

hie hie -------rotfl
jak to nic ? a ile masz lat ? bo moze nie rozumiesz gagow ?! hie hie

użytkownik usunięty
Stalowy19___

możesz co najwyżej OBEJRZEĆ...

ocenił(a) film na 1
Stalowy19___

Pewnie Cię zjedzą zaraz ci, którzy wiedzą najlepiej co się ma komu podobać, kto ma mieć jakie gusta-ja Cię nie zjem i przyznam Ci całkowitą rację.
Nie przekonuje mnie ten film zupełnie-jest to jeden z gorszych polskich filmów , który poza głupimi gagami nic nie ma do zaoferowania.
Seksmisja to czarna plama na pięknym materiale, jakim jest polskie kino lat 80tych.

ocenił(a) film na 10
Bragiel

Nie Twoja wina ze miales ciezkie dziecinstwo.

ocenił(a) film na 10
Stalowy19___

Bluźnisz synku, lepiej wróć do oglądania kreskówek.

ocenił(a) film na 1
Doomsday_Of_Kingpin

Czemu ja wiedziałem, że pojawią się tu bezgustni kalkierzy, którzy własną argumentacyjną inercję będą maskować głupawymi zaczepkami, durnymi, wyjętymi z tyłka, frazesami( bo to panie kultowy film)...
Siła argumentów zwolenników ,,Seksmisji" jest na poziomie ciosów zadawanych w walce bokserskiej przez babcie bez rąk -a gdy ktoś jej krzyknie, że jej ciosy są słabe, że ich w ogóle nie ma, to odrzeknie,,Jesteście głupi, moje ciosy sa mocne-bo tak".

Nie chcę mi się tu prowadzić żadnej polemiki; wartość forum filmwebu jest zerowa; wszelkie osoby o własnym zdaniu są zagłuszane przez klakierów bezguścia i apologetów gówna, którzy uważają, że jak coś podoba się większości, jak w ogół jakiegoś gówna zbiera się dużo much, to jest to gówno wartościowe.

,,Seksmisja" to dno, bardzo słaby, żenująco głupi film i to jest ostatnie zdanie jakie wypowiem na temat tej tandety a każdy kto chce machać witka własnej bezmyślności i przekonywać mnie, że coś, co mi się nie podoba, ma mi się podobać, niech sobie oszczędzi trudu, gdyż nie będzie mi się chciało tracić czasu na odczytanie tego.

Zamykam dyskusję, proszę o opuszczenie sali.

ocenił(a) film na 10
Bragiel

Nie musisz tego czytac, ale ja napiszę. Możesz sobie nie lubic Seksmisji, proszę bardzo. Tylko najpierw wytłumacz nam dlaczego. Co ci się w nim najbardziej nie podoba? Ja uważam że film jest świetny, ale głównie przez poczucie humoru. Chociaż fabuła też dobra, na pewno jest nieprzewidywalna. Jeśli nie podoba ci się, to nie musisz od razu filmu nazywac dnem. Twoje zdanie liczy się tylko dla ciebie i kilku osób, którym również się nie podoba, lub tym którzy są tolerancyjni. Sam nikogo nie przekonasz że filmu nie warto oglądac. Więc nie denerwuj się i nie obrażaj fanów tego filmu. Zachowaj swoje zdanie dla sibie lub wypowiadaj je w nieco kulturalniejszy sposób.
Pewnie i tak tego nie przeczytasz, ale to tylko świadczy o tobie źle. Tzn. przyszedłeś, powiedziałeś coś, obraziłeś się i powiedziałeś że nie wrócisz bo nie chce ci się czytac co tu wypisujemy. Mojej wypowiedzi chyba nie można uznac za narzucającą cokolwiek. Więc jednak mógłbyś przeczytac.

ocenił(a) film na 10
KateFox

raczej się zgodzę z kate Fox - Baragiel się naprodukował, a żadnego sensownego argumentu i tak nie podał. Wypowiedź całkowicie bez sensu jak dla mnie i to nie zdatego, ze jak nie lubi seksmisji to jest bleee, tylko dlatego, że nie potrafi powiedzieć dlaczego tak jest. Pomimo ciakwych porównań wizualnych wypowiedź bargiela nic do sensownej dyskusji nie wnosi.

Bragiel

Po tej jakże ciekawej tyradzie zajrzałam z ciekawości do Twoich "Ulubionych" i co znalazłam? Otóż... "Lassie wróć" i serię "Omen";) No cóż... ja jestem wielką fanką "Seksmisji" oraz innych komedii, ale nie rzucę chamskimi bluzgami na forum "Lassie wróć", bo nie o to w tym wszystkim chodzi żeby się nawzajem obrażać...
Nie agituję Cię więc do polubienia "Seksmisji",toteż możesz to przeczytać :)

ocenił(a) film na 9
melian

Seksmisja to jest kultowy film ... trzeba go rozumiec a nie czekac tylko na mordobicie ... ja osobicie uwielabiam go :D

ocenił(a) film na 10
Bragiel

Oczywiście, na początku swojej wypowiedzi próbujesz wykreować się na bardzo mądrą postać, ale krytykę filmu ograniczasz jedynie do słów wartych tyle co, według ciebie, słowa wspomnianych "klakierów".

Może pogadamy jak tu jeszcze wrócisz.

ocenił(a) film na 10
Bragiel

Napisałeś tak wiele na temat fanow filmu,przy okazji obrażając całe forum, a tak mało argumentów przeciw temu filmowi, że można Cię spokojnie uznać za klakiera z wyższej półki.:)

ocenił(a) film na 10
Bragiel

Panie wielki indywidualisto.. ostatnio zauważyłem że w śród młodych osób nastała moda na bycie innym niż wszyscy pokazanie swojej inności na każdy możliwy sposób i pewnie czasem nawet w brew sobie :/ Oczywiście szanuje zdanie osób którym się film nie podobał (ich prawo) ale z Twojej wypowiedzi wnioskuje że Ty po prostu chcesz zwrócić na siebie swoja uwaga i bez znaczenie jest dla Ciebie co to jest za film...
A co do własnego zdania to ono jest wartościowe tylko wtedy kiedy je się naprawdę ma a nie kiedy bardzo chce się je mieć !

ocenił(a) film na 10
Bragiel

bezgustni? wow dlaczego to moj drogi przyjacielu (a'propos jak masz na imie) nie znajac mnie mowisz o mnie w ten sposob (lubie seksmisje mimo ze nie jestem w tym specjalnie oryginalny). bo moj gust jest inny niz twoj. a kim ty jestes arbiter elegantiarum?
oczywiscie moze ci sie nie podobac. i oczywiscie mozesz to w jakis sensowny sposob wytlumaczyc (okreslenia bardzo slaby czy zenujaco glupi nie wydaja mi sie wystarczajace) jednakze nazywanie kogos apologeta gowna tylko dlatego ze ma inny gust od twojego 'jedynie slusznego'to dosc duze naduzycie.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 10
ZioOm

Ech, czy musisz? To już nie wolno nie lubic Seksmisji? Myślałam że to wolny kraj. Jeśli ktoś wyjeżdża z takimi tekstami to naprawdę, co ma sobie pomyślec osoba krytykująca film? Że fani tego filmu to banda idiotów, którzy zdania porządnego sklecic nie potrafią.

Stalowy19___

jeżeli ktos uwaza ze seksmisja to biedny film i nic w nim ciekawego to jest matołem jakimś,kretynem nie wiem osłem może

ocenił(a) film na 10
ZioOm

Nie, nie jest matołem. Ma po prostu inny gust. Jeśli już jesteśmy przy matołach to są nimi osoby takie jak ty Zioom, nietolerancyjne. Ew. popisujące się swoim jakże bogatym słownictwem.

ocenił(a) film na 10
KateFox

Ja tam nie wiem czy nie jest matołem, bo go nie znam:), ale jego krytyka nie wnosi więcej niż każdy matoł mógł by napisać, więc uważam, że może być matołem, aczkolwiek nie musi;)

ZioOm

Ej ZIOOm co ty odpierd.lasz człowieku! Koleś mówi, że mu się film nie podoba jego sprawa! Następnym razem napisze tak jak ty myślisz, po to tylko żeby cie uszczęśliwić! Zastanów się baranie co piszesz!!!

ocenił(a) film na 8
bad_boy21

BadBoy21 twoj udział na forach zaczyna mnie powoli irytować. Starasz sie grać za wszelką cene jakiegoś pieprzonego obrońcę uciśnionych o bardzo wygórowanym poziomie tolerancji. Według mnie tolerancja nie jest najważniejszą wartością, a ponad to przez wielu jest źle rozumiana. Wiec weź wyluzuj i niech ludziska bronią sie sami (nikt im dupy nie musi podcierć, tak jak ty to robisz)

to tyle

Stalowy19___

Osobiście uważam ten film za rewelacyjny, ale jeśli tobie się nie podobał to trudno. Jednak wydaje mi się, że jak obejszysz ten film za jakieś 10 lub 20 lat innaczej na niego spojrzysz:) Chciałam ci jeszcze powiedzieć, żebys nie zważał uwagi na tych co cię krytykują i mówią, że się nie znasz. Po prostu ludzie mają prawo do własnych opini.
Pozdrawiam :*

użytkownik usunięty
Stalowy19___

Ja tam jestem małolatem mam 15 lat i podobają mi się takei filmy jak Faraon, Potopo czy Seksmisja, chodź sa stare.

ocenił(a) film na 1
Stalowy19___

ja uwazam ze wszystko co starcze odemnie jest gorsze ... film jest 2 lata starszy odemnie wiec takze podzielam zdanie zawarte w temacie . Biedny film.

ocenił(a) film na 10
Stalowy19___

Ty najpierw naucz się pisać po polsku, a potem filmy oglądaj :/
'oglądne' - po jakiemy to? Twój polonista powinien sobie w łeb strzelić :/ Analfabetyzm sie szerzy niestety...

monisia1392

Otóż, monisia1392, już śpieszę poinformować Cię, że to w języku polskim - a jakże, nie inaczej(!).

A tak w ogóle, to wiedzę polecam zdobywać również samemu, uzależnienie od polonisty pozostawiając dzieciom z liceum, gimnazjum lub podstawówki (do wyboru do koloru). Tym bardziej, że po to aby ZAGLĄDNĄĆ do słownika ani polonista, ani żaden inny członek ciała pedagogicznego nie wydaje się być potrzebny ;).

monisia1392

Polonista powiedział by Tobie: "Używaj znaków przestankowych typu kropka", bo niestety emotikony (głupie, jeśli stosowane w czymś innym jak komunikator, a i w nim za często nie można - to jak ciągłe "Mocium panie") ich Ci nie zastąpią.

ocenił(a) film na 10
Sacronius

Ci którzy nie lubią "Seksmisji" mogą jej nie lubić, to przecież wolny kraj. Ale ci, którzy jej nie rozumieją to idioci. Według mnie to arcydzieło, najlepszy polski film w historii. Jerzy Stuhr zagrał w tym genialnie, po prostu brak mi słów. Więc, co mi tu mówicie na Seksmisję?

Pozdrawiam serdecznie

ocenił(a) film na 10
rzyczki

Nie rozumiem Twojej wypowiedzi.
Tak samo jak ludzie moga nie lubić seksmicji tak samo moga jej nie wozumieć - wolno im. Pamiętaj, ze na tym forum sa także młodsi ludzie, którzy dopóki nie zasiądą na pewnej lekcji historii albo nie porozmawiają z rodzicami - nie bedą rozumiec prawie nic. To nie zawsze sa idioci.

ocenił(a) film na 1
Stalowy19___

A ja tego filmu nie ogladalem i nie obejrze... jak tylko uslysze glos Stuhra to mnie na mdlosci zbiera hehe , nie lubie go .

ocenił(a) film na 10
ezi86

Odczep się od Stuhra. Ciekawe jakie są twoje ulubione filmy?

Pozdrawiam serdecznie

ocenił(a) film na 10
ezi86

Stuhr jest bardzo dobrym aktorem, a co do filmu to 10/10

ocenił(a) film na 8
Stalowy19___

wszystko rozumiem - nie podoba ci się itd. Ale dlaczego ten film jest "biedny" bo ty jeden go juz wiecej nie obejrzysz? Nie cen tak siebie :P