jak myslicie jak wygladalaby seksmisja gdyby zostala nakrecona po 2000 roku? :>
Głównymi postaciami zostaliby Mroczkowie. A kobietami przede wszystkim gwiazdy Plebani, M jak miłość i tak dalej. No, moze Korzuchowska nie, bo jest za dobra.
Ogólnei, dobrze, ze nakręcili to keidys ;d
pewnie by to zjebali, a efekty byłyby jak z Wiedźmina:)
chyba, że zagraliby znowu Stuhr i Łukasiewicz a reżyserowałby Machulski, wtedy okrzyknęliby to komedią dziesięciolecia:)
Szczuka i "środowiska postępowe lewicy" zjadłyby go jako obrażanie kobiet, ich inteligencji, homofobia, klaustrofobia i arachnofobia.
nie byłaby ona tak przebojowa jak kiedyś.
teksty nie miały by tego poziomu, a co drugie słowo byłoby spier.. i kur...
dziewczyny chodziłyby w obcisłych skórzanych miniówkach i miałyby wyzywające dekolty.może to ktoś lubi, ale jak dla mnie to ani zabawne ani piękne.
Łukaszewicz i Sthur to egzemplarze które się niestety już nie powtórzą,dziś mamy inne czasy po prostu...eh...
paralelista ma rację. Pewnie byłaby nagonka za seksizm, homofobię, szerzenie uprzedzeń, przedmiotowe traktowanie kobiet, itd. "Seksmisja" rządzi! A każdy kto dopatruje się w temu podobnych filmach ataków na kobiety, mniejszości itd. jest kretynem.
paralelista racja - zaraz pewnie pewne środowiska zjadły film za głoszenie nieprzyzwoitych treść :P Mi tam się podoba ten film i uśmiałam się do łez nie raz - zwłaszcza z tekstu "kobieta mnie bije'' - trzeba być krótkowzrocznym , żeby nie widzieć w tym filmie rewelacyjnej komedii :)
Byłyby same przekleństwa i beznadziejni aktorzy.
Bardzo podziwiam Stuhra i Machulskiego. Gratuluje tak udanego filmu.