sorry, nudzi mi się, ale wracając do pytania mnie najbardziej rozśmieszyły te dialogi: ,, to choćby Kopernik - to kłamstwo, Kopernik była kobietą - co? to choćby Einstein - Einstein też była kobietą - a może Curie Składowska też? " albo to z pokazem żyletki, wędki i korkociąga :) hahahahahahahah
Nie czytałam poprzednich postów ale mnie, obok wymienionych przez Ciebie, utkwiły sceny: "I Ty Albercik przeciwko mnie" :)"; "Ahhh, co to, co to? - życie"; " Wasza Ekscelencja"; "Bociek, bociek, jesteśmy uratowani". Rzeczywiście ponadczasowy film w sposób przerysowany ukazujący męskie spojrzenie na to jak by wyglądał świat gdybyśmy nim rządziły :)
nie wiem dużo tego jest. śmieszna jest scena ze Stalińską niemrawą reporterką, bocian no i ogólnie chyba dużo już po wyjściu
Mnie zawsze rozwala ,,zeżarli święte jabłka" , a Max na to ,,te psiary święte?", a potem ,,wypuście mnie, to wam odkupię te wasze święcone jabłka". :D
"Ciemność, widzę ciemność" i "Kobieta mnie bije"
no i najlepsze "- Ja tu widzę niezły burdel. - Burdel to wy macie w tym swoim archeo" :D
"Żeby chłop nie mógł z gołą babą w windzie?!"
"Wucet, wucet i barykaduj"
"Albert?-wychodzimy" :D:D:D:D
albo "a powiedz mi,gdzie jest Twój tatuś??,tatuś,a co to tatuś?...,biene dziecko,moooooja Ty,mooooja ":):):)
"-Mężczyźni już dawno wyginęli.
- Wyginęli? Przecież to nie były mamuty.
- Okazuje się, że tak."
haha :D
"-Jakim prawem mnie dotykasz?
-Odwiecznym prawem natury"