7,8 667 tys. ocen
7,8 10 1 666839
7,8 61 krytyków
Seksmisja
powrót do forum filmu Seksmisja

Nie to co teraz takie gó.wna jak np. testosteron, czy wyjazd integracyjny!!!
seksmisja to jedyny dobry polski film.
daje mu 10/10

ocenił(a) film na 6
Horrror

'jedyny dobry polski film'...? Strasznie mało musiałeś ich obejrzeć.

ocenił(a) film na 10
markowe_filmy

to podaj mi chociaż jeden naprawdę DOBRY.

ocenił(a) film na 6
Horrror

Miś

ocenił(a) film na 10
Horrror

chyba zbyt uogólniłaś/eś. A Vabank? A ekranizacje trylogii Sienkiewicza? Pianista? Dużo jest dobrych polskich filmów. Ja bym powiedziała raczej, że jest to jedna z lepszych, albo najlepsza polska komedia. A juz zdecydowanie lepsza od tego, co teraz produkuja...

ocenił(a) film na 9
Agness_92

Dokładnie. :)

ocenił(a) film na 10
Horrror

Pewnie widziałeś kilka filmów typu "testosteron". A Polacy mają dobre filmy, takie jak chociażby "dzień świra" no i wyżej wymieniony "miś" .

ocenił(a) film na 6
Horrror

Co ty się Testosteronu czepiasz, to się nie umywa do niego.

ocenił(a) film na 5
_lethal_

Nie umywa się do seksmisij?Hahahahahaha.To było dobre.Pęknę ze śmiechu zaraz

ocenił(a) film na 6
dominik9051

No pewnie, że tak, bije tą twoją Seksmisję na głowę.

użytkownik usunięty
Horrror

Zgadzam się, że te nowe polskie komedie są na żenującym poziomie, ale Seksmisja to nie jedyny dobry polski film. Już nie będę wymieniać, bo zrobili to inni, ale do tego dodałabym jeszcze film "Jak rozpętałem drugą wojnę światową", który również jest znakomity. Polskie kino to nie tylko słabe komedie z Karolakiem i Szycem w roli głównej.

ocenił(a) film na 10

Dodam ze starszych: Gdzie jest generał i VaBank ;-)

użytkownik usunięty
Horrror

Cały ten temat i wypowiedzi jego autorki są żenujące.... "Seksmisja" to jedyny dobry polski film? JEDYNY?

Trzymajcie mnie...

Już Cię łapię

ocenił(a) film na 5
Horrror

No coś ty.Ten film w ogóle nie jest śmieszny.Obejrzyj sobie Kilera,Vabank czy trylogię o Kargulach i Pawlakach.

użytkownik usunięty
dominik9051

Dla mnie i śmieszna jest Seksmisja i Kiler i Vabank i trylogia Kargulach i Pawlakach

ocenił(a) film na 9
Horrror

Popieram.....genialny ale nie jedyny.....z polskich jest jeszcze kilkanaście bym ocenił na bardzo dobry :)))))

Horrror

Haha dokladnie calkowicie sie zgadzam :) (W zasadzie ) jedyny dobry polski film

użytkownik usunięty
megan94

Kolejna "mądra".

Pewnie nie ma pojęcia o takich dziełach jak "Nóż w wodzie" i "Rękopis znaleziony..."

użytkownik usunięty
Horrror

Seksmisja jest genialnym filmem ale na pewno nie jedynym dobrym polskim

ocenił(a) film na 9
Horrror

ee tam jedyny.. dużo starych jest świetnych

ocenił(a) film na 10
Horrror

A Miś? A Psy Pasikowskiego? Kroll również Pasikowskiego? Mamy przecież dużo dobrych filmów lecz te zamerykanizowane gnioty promowane przez Tusk Vision Network dominują na naszym rynku. Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 8
Horrror

Lol. Wiem ze nieładnie zaglądać ludziom do ulubionych... ale ta pani w ulubionych mam Małych Agentów... Wiec na pewno zna się na komediach. Zejdźcie z niej !

Horrror

A kiler, A chłopaki nie płaczą, A poranek kojota, A e=MC2/

ocenił(a) film na 9
Horrror

Nie doprecyzowałeś, że chodzi tylko o komedie, więc nie będę się trzymała kategorii tylko podam przykłady dobrych polskich filmów.
- "Miś"
- "Tatarak"
- "Dzień świra"
- "Baby są jakieś inne"
- "Pręgi"
- "Symetria"
- "Wszystko co kocham"
- "Plac zbawiciela"
- "Dom zły"
- niedługo zabieram się za "Komornika" i "Różę". Zobaczymy...

Pewnie jeszcze kilka bym znalazła, ale w tej chwili nie chce mi się za bardzo babrać w pamięci. Problem z polskim kinem nie jest taki, że my nie mamy dobrych filmów, bo mamy bardzo dobre, ale taki, że przez ten zalew tandety i kiczu, głupawych komedii, często nie potrafimy dotrzeć do czegoś naprawdę dobrego. Zalewają nas reklamy totalnie skretyniałych komedii typu "Kac Wawa" czy inne durnoty, a dobre filmy są często pomijane i potem nie potrafimy ich odpowiednio "sprzedać". Ja mam nadzieję, że przestaniemy wciskać kasę w kompletnie debilne filmy, a zaczniemy większą uwagę poświęcać dobrym, które potrafimy robić i to wcale niemało.

ocenił(a) film na 9
Monaco_filmweb

No chyba żartujesz :D "Baby są jakieś inne" to chyba najgorszy i najnudniejszy polski film jaki kiedykolwiek widziałem. Tam zupełnie nie ma akcji, kompletnie nic się nie dzieje. Ten film można oglądać na słuchawkach bez tv.

ocenił(a) film na 9
piotrek_gawlowski

Bo to jest film gadany i na to chyba w każdej recenzji zwracali uwagę. Jeśli nie lubisz takich filmów to nie powinieneś się za nie zabierać. Mnie się podobały ukryte podteksty i fakt, że parę razy padłam ze śmiechu - a o to chyba chodzi w komedii. Nie jest to może film najwyższych lotów, ale jak na polskie kino całkiem nie jest zły, a o to chodziło w tym temacie.

ocenił(a) film na 9
Monaco_filmweb

Film gadany, no ok. Ja jednak bardziej podchodziłem do tego filmu jak do komedii i szczerze to nie uśmiałem się specjalnie. Wszystko to o czym gadali w tym filmie można by streścić, powiedzmy, w 3 stronicowym artykule na Wp czy Onecie. Oczekiwałem czegoś lepszego...

użytkownik usunięty
Monaco_filmweb

Akurat wymieniłeś same szajsy z wyjątkiem tego pierwszego tytułu.

ocenił(a) film na 9

Akurat nie masz racji.