7,8 667 tys. ocen
7,8 10 1 666876
7,8 61 krytyków
Seksmisja
powrót do forum filmu Seksmisja

film do d...

ocenił(a) film na 10

...doskonaly :) moim zdaniem jeden najlepszy w historii kina, nigdy mi sie chyba nie znudzi, choc ogladalem go z 10 razy zawsze wywoluje u mnie pozytywne wibracje i wpedza mnie w doskonaly humor!!! Cala fabula, wszystkie dialogi to majstersztyk filmowy!!! Obsada i gra wszystkich aktorow jest doskonala!!! Oczywiscie moim, jak i wiekszej czesci entuzjastow tego filmu, na pewno najbardziej ceni sobie gre Stuhra bez ktorego bardzo mozliwe, ze film nie odnioslby takiego sukcesu!!! Na szczescie jest jak jest i dobrze sie stalo!!!

Nie wiem czy kiedys powstana jeszcze tak dobre komedie jak w tamtym nieco dziwnym okresie dla Polski!!! Ow czas stal sie kolebka dla "super produkcji" na polskiej scenie filmowej!!! Obecne komedie bakna jak nic przy swoich starsych odpowiednikach!!! Dlatego jeste takim strasznym pesymista co do jutra :)

film w 200% warty obejrzenia(...ale czy jest jakis Polak, ktory by sie juz nie smial z tego karykaturalnego i niewyobrazalnego przynajmniej jak dla mnie- a szowinista nie jestem- obrazu swiata)

pozdrawiam

użytkownik usunięty
superklusek

sexmisja
No, Albercik pięknie jest. Masz podobne zdanie jak ja o filmie "Sexmisja:"
Czy chciałbyś pogagać o tym?