7,8 667 tys. ocen
7,8 10 1 666852
7,8 61 krytyków
Seksmisja
powrót do forum filmu Seksmisja

serio nudzi mnie ten film, zresztą tak jak miś, rejs i temu podobne widać mam inne poczucie humoru
jedno mogę przyznać, świetne aktorstwo i ciekawy pomysł
nic więcej
no i jeszcze polska angelina jolie w epizodzie czyli hanna mikuć

ocenił(a) film na 10
raddeq

Proponuję wyprasować dresy.........................

raddeq

Facet, idz na wschód, tam musi być jakaś cywilizacja.

ocenił(a) film na 10
maldini89

jak dla mnie mis i rejs a seksmisja to dwa rozne swiaty i zupelnie inne poczucie humoru...

gwzd

Człowiek grzecznie napisał że jemu się ten film nie podoba, a Wy na niego napadacie jakby Wam krzywde zrobił. Trochę szacunku dla odrębnego zdania- ma do tego pełne prawo <tym bardziej że nikogo nie uraził, tylko zaznaczył, że ma odmienny gust>. Na filmwebie niestety jest pełno takich, którzy obrażają ludzi z innym zdaniem, i dlatego niemożliwe jest często prowadzenie konwersacji na poziomie.. przykre..

Ja akurat uwielbiam seksmisje- właściwie to jest jedyny film z tego okresu, który moge oglądać 1000 razy i nigdy mi się nie nudzi. Ale fakt faktem, że sławę seksmisji tworzą dialogi, więc jeżeli komuś nie odpowiada takie poczucie humoru, to rzeczywiście nie znajdzie tam nic dla siebie

Eveleena

to jest właśnie urok tego forum, każdego o innych poglądach należy zniszczyć,
pierwszy raz widzę by ktoś wyraził swoje zdanie na temat filmu i nie probował narzucić go innym- brawo oby więcej takich ludzi
a mniej tych którzy to skomentowali(oczywiście z wyjątkami)