Sekstaśma

Sex Tape
2014
5,4 77 tys. ocen
5,4 10 1 76620
3,8 15 krytyków
Sekstaśma
powrót do forum filmu Sekstaśma

Mistrzostwo! :D

ocenił(a) film na 8

Ja już wiem, że ten film to będzie najzabawniejsza komedia roku! ;) Zwiastun jest mistrzowski! Dawno tak się nie ubawiłam na żadnej zapowiedzi filmu! :)
Już nie mogę się doczekać, aż będzie w kinach! :) :)

A poza tym gra tam moja ulubiona aktorka, Cameron, więc nie może się komedia nie udać! ;)

ocenił(a) film na 6
Julie94

Właśnie trailer o wiele za dlugi i zbyt dużo smiesznych scen pokazanych, wiec na seansie nie bedzie zaskoczenia. Chodź mam nadzieje ze jeszcze duzo smiesznych momentow zobaczymy w filmie...

ocenił(a) film na 8
adr2204

No, ale i tak zwiastun to i tak nigdy nie to samo, co cały film w kinie :)

Julie94

Nie mogę się doczekać. :)

Julie94

Z jednej strony śmieszne. Z drugiej strony obecnie dość częstym zjawiskiem jest nagrywanie komórką
dziewczyny jak robi loda lub się bzyka, a potem umieszczanie tego w necie.
Nasuwa się myśl - czy kobiety w ogóle mają mózg ? :)

ocenił(a) film na 7
returner

A co szostym zmyslem ktory ponoc posiadaja?

CichyMorderca

Intuicja kobieca potrafi niczym skaner prześwietlić jak bardzo pewny siebie jest facet,
Ale na tym się kończy mądrość kobiet. Najbardziej pewni siebie są przecież źli faceci.
Intuicja jest zaprzeczeniem inteligencji logicznego myślenia.

returner

Widzę, że kolejny znawca kobiet. Zawsze się zastanawiałam skąd wy czerpiecie taką wiedzę, bo jeśli z własnego życia, to współczuje bardziej wam niż tym głupiutkim dziewczynom, o których piszecie.

inferno_22

Włącz sobie telewizje i tam zobaczysz w różnych programach jak kpi się z mężczyzn do woli a po chwili krzyczą, że obraża się kobiety.

N3komork

Jaki to ma związek z moim postem? Sugerujesz, że returner postanowił przez to wyładować swoją frustrację w internecie czy to ma w jakiś sposób wyjaśnić skąd wyciągnął wniosek, że wszyscy ludzie wyglądają dokładnie tak jak towarzystwo, w którym się obraca? A może z tych programów, o których mówisz on czerpie swoją nieograniczoną wiedzę o kobietach?
Nie zaprzeczam, że jest jeszcze wielu takich mędrców, którzy ślepo wierzą w swoje wyobrażenia o świecie i ludziach, jeśli czujesz się przez to obrażony, to kieruj się do źródła, nie do mnie. W jaki sposób ja mogę odpowiadać za kogoś innego?

inferno_22

Ty nie możesz odpowiadać za kogoś innego, tym bardziej za osobę dorosłą i w pełni świadomą. Napisałem o tych programach, bo tam można obrażać mężczyzn i nikt za to nie odpowiada, a returner napisał to co napisał ale jednak został przez Ciebie stonowany. Chciałem swoim postem zwrócić uwagę na stosowanie podwójnych standardów, jedni mogą coś robić a drugim tego nie wolno., albo nie spotykają ich te same konsekwencje.

N3komork

Dalej nie widzę sensu w porównywaniu osobistej opinii do bezosobowych haseł w telewizji. Skoro ktoś dzieli się na forum internetowym swoimi przemyśleniami, to tak jak każdy inny człowiek mam prawo do dyskusji na ten temat. Zwłaszcza, że uzasadnienie swoich poglądów nie powinno być wielkim problemem dla osoby myślącej, o ile te poglądy nie są kalką czegoś zasłyszanego chociażby w telewizji. A telewizja zmienia się w zależności od widza, do którego jest kierowana. Włączysz program dla dzieci - dostaniesz program dla dzieci, włączysz program katolicki - dostaniesz program dla katolików, włączysz program dla kobiet - będą kpić z mężczyzn, włączysz program dla mężczyzn - będą kpić z kobiet. Naprawdę dla Ciebie to jest to samo?

inferno_22

Czekaj, czekaj jak włączysz program w telewizji dla mężczyzn to tam nie będą kpić z kobiet bo nie wolno, KRRiTV się czepi, co lepsze będą kpić z mężczyzn. Nie wiesz, że w Polsce panuje matriarchat?

N3komork

Czekaj, czekaj, jak to się ma do TEJ dyskusji poza tym, że nijak? Winisz za to mnie czy po prostu zebrało Ci się na gorzkie żale?

inferno_22

Ja Ciebie nie winię, nie wiem czemu czujesz się osaczony?

N3komork

A ja nie wiem czy w ogóle przeczytałeś moje wcześniejsze wypowiedzi. Tym bardziej, jeśli wydaje Ci się, że rozmawiasz z mężczyzną... Miałam nadzieję, że wynika z nich oczywisty wniosek, ale na wszelki wypadek napiszę jeszcze raz wprost: nic mnie nie obchodzi co się dzieje w telewizji i w żaden sposób nie ma to związku z tą dyskusją. Chciałam poznać źródło poglądów returnera - nie poznałam, za to Ty wyskoczyłeś z tymi programami, które oglądasz, więc wytłumaczyłam Ci dlaczego nie widzę związku - Ty dalej swoje, więc pytam - po co? Bo ani na to nie mam żadnego wpływu, ani mnie to nie obchodzi, ani nie jest szczególnie na temat. Na pewno mogłoby być materiałem do innej dyskusji, ale ja nie zamierzam brać w niej udziału, bo mam to gdzieś czy w telewizji wyśmiewają kobiety, mężczyzn, kościół, polityków czy jeszcze coś innego. I powtórzę - jeśli Ciebie to boli, to zgłaszaj się z pretensjami do źródła albo zacznij oglądać Animal Planet.

ocenił(a) film na 6
Julie94

Mam nadzieję, że tak będzie jak piszesz, ale ile razy się zdarzyło już że wszystko co najlepsze pokazano w trailerze ;)

Julie94

Już nie mogę się doczekać! :)