Sekstaśma

Sex Tape
2014
5,4 77 tys. ocen
5,4 10 1 76620
3,8 15 krytyków
Sekstaśma
powrót do forum filmu Sekstaśma

za 4 w kinie

ocenił(a) film na 6

wkońcu sobie posiedze , odpoczne i pochrupie nachosy przy dobrym filmie

ocenił(a) film na 8
karbaro

Już teraz można przedpremierowo oglądać ten film w kinie :) Np. w Cinema City przez cały tydzień są pokazy przedpremierowe :D

ocenił(a) film na 6
Julie94

szczeże ? 100 razy wole multikino od cinema city a to dlatego że ( oczywiście nie wiew czy tak jest w każdym multikinie ) jest bardzo mało osób od 5 , 7 max 20 dzięki czemu nie patrze na nikogo siadam gdzie chce i kłade sobie nogi na sąsiedni fotel ( pelen relax ) w sali zawsze czyściutko a do tego moge sobie wziąć piwo somesby bo multikino ma to w swej ofercie , mają też super barek z drinkami i popcorn carmelowy którego nie ma w cinema city ( w sumie to mają podobny malutki a do tego wstrętnie słotki jak wata ) w cinema zawsze jest masa ludzi , mają gorszy barek a do tego pracownicy nie znoszą gdy się kladzie nogi na sąsiedni fotel tak więdz te właśnie wady przeszkadzają mi w relaxsie , pozdrawiam

ocenił(a) film na 8
karbaro

Rozumiem :)
No, ja tam wyboru nie mam dużego, bo u mnie w mieście jest tylko Cinema City :)

Julie94

Kurcze, zazdroszczę wam. U mnie w mieście, w Zawierciu, jest też kino, ale kinem nie można tego nazwać... O pokazie premierowym, a co dopiero przedpremierowym nie ma tam mowy, a przez miesiąc jest tam do wyboru tylko jeden, góra dwa seanse, a jak są trzy to już jest euforia. Popcorn? Nachos`y? Wolne żary. Dobrze, że tam chociaż mają toaletę. Nazwa tego gniotu to Miejski Ośrodek Kultury Zawiercie. A o zbudowaniu Heliosa, Cinema City czy też Multi Kina nie ma mowy, bo by Ci, co tam pracują chyba zabili prezydenta (w tej chwili wice, po prezydent siedzi :) Tak więc jak ja chcę cokolwiek obejrzeć w kinie muszę jeździć do Dąbrowy Górniczej, bo tam jest najbliższe, normalne, kino (Helios w tym przypadku). O i zapomniałbym: technologię 3D wprowadzono w tym M.O.K., o ile się nie mylę, to w 2013 roku...

karbaro

to fajnie masz na bani jak dla Ciebie zapowiada się to na ,,dobry film,,

ocenił(a) film na 8
danteusz

A oglądałeś chociaż?

ocenił(a) film na 6
danteusz

tylko frajer wypowiada się na temat czyjegoś gustu