PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=271514}
6,5 70 tys. ocen
6,5 10 1 70469
6,5 61 krytyków
Shazam!
powrót do forum filmu Shazam!

suche żarty na poziomie filmów Marvela, tandetny niskobudżetowy kostium, zero klimatu oryginalnego Shazam!... Idą w nabijanie hajsu i zrobienie z Shazam! swojej wersji Deadpoola, czyli śmieciową produkcje, o której wszyscy zapomną tydzień po premierze. Jako fan uniwersum DC (komiksowego i animowanego, moja największa zajawka z dziecińtwa) bardzo chciałbym się mylić, ale pewnie dostane kolejny film z taśmy produkcyjnej gimbo-marvel wannabe.

braindead138

Szukaj dalej poważnych treści w filmikach o facetach w obcisłych trykotach. Deadpool to akurat dobra produkcja wyśmiewająca wszystko , łącznie z samym sobą.

ocenił(a) film na 5
Wolfman_PL

gdzie napisałem, że szukam poważnych treści dzbanie?

braindead138

Skoro mam się dźwignąć do twego poziomu zjebie, to chyba wiesz co napisałeś. Nie oglądałeś filmu, a już marudzisz o suchych żartach, a z całego tego postu to wynika , że szukasz poważnych treści w tego typu kinie, bo żarty ci nie pasują.

ocenił(a) film na 5
Wolfman_PL

Nie znasz ani komiksów, ani animacji, nie masz pojęcia jak wygląda materiał źródłowy do tego filmu, więc jesz to kupsko ze smakiem na śniadanie, obiad i kolację. Podpowiem ci dzbanie, że historie o superbohaterach to nie były komedie, które się z nich teraz robi na siłe, żeby sprzedać to ludziom z IQ poniżej 60, którzy idą do kina na byle co, żeby się "odmóżdżyć".
PS: Nie muszę widzieć filmu, żeby po trailerze stwierdzić, że to kolejny gniot pokroju Thora, Deadpoola i innych Avengersów produkowanych na jedno kopyto.

ocenił(a) film na 9
braindead138

Zacznij czytac komiksy kolego