PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=733678}
6,2 3,4 tys. ocen
6,2 10 1 3390
6,0 6 krytyków
Shin Gojira
powrót do forum filmu Shin Gojira

Po kijowej amerykańskiej papce należy nam się dobry film z Godzillą.

Pechowiec

Popieram. Pozdro!

Pechowiec

Moim zdaniem nikła szansa.
Nawet zakładając, że jest to pełna profesjonalna produkcja Toho, a nie jakiś pół fanowski produkt.
Może na jakiś pokazach, albo w kilku wybranych kinach studyjnych.
Nie sądzę by był to kinowy film ogólnodostępny (i nie mam na myśli tylko Polski).

ocenił(a) film na 8
Pechowiec

Bez przesady ta Godzilla z 2014 nie byla złym filmem i zrobiono ją w duchu japonskich filmow, niestety za duży nacisk położono na kreowanie bohaterskiego wojaczka a za mały na epicki rozpiździaj i destrukcje siana przez potwory. Też czekam na odpowiedz Toho a także Gamere :)

ocenił(a) film na 6
tomiszczak

Na kat.how jest do pobrania. Wpiszcie Godzilla Resurgence

użytkownik usunięty
Jugulator1988

Świetna wiadomość! W dodatku HDRip 720p, o karwasz barabasz! Nie spodziewałem się aż tak dobrej kopii na ten moment.

użytkownik usunięty
Pechowiec

Jestem świeżo po seansie. To już nie jest Godzilla jaką znamy. Potwór dostał nową historię, design i kilka mocy. Wrzuciłem dzisiaj na CDA kopię HDRip 720p. Jeśli znasz angielski w przyzwoitym stopniu, oglądaj! Napisy nie są zbyt skomplikowane. Mimo i tak poczekam aż ktoś je przetlumaczy, bo film jest dobry. Inny niż reszta, ale warty polecenia.

Widziałem właśnie w poczekalni że jest wrzucony ten film. Zdziwiłem się strasznie i musiałem wbić na filmweba aby potwierdzić, że nie jest to jakiś fan movie. Nie oglądałem filmu ale sprawdziłem ze 2 sceny z Godzillą i nie widzi mi się jej design. Nie mogę się przekonać do tego wyglądu.

użytkownik usunięty
zaleski17

Może jednak się przekonasz. Toho uraczyło nas już przeróżnymi kombinacjami Godzilli, a tutaj to już istne apogeum pomysłów.

Te martwe nie ruszające się kulki golfowe robiące za oczy ma absurdalne. Ale film obejrzę z ciekawości. Jeśli nie jest już komicznie, infantylnie i tandetnie tylko jest klimat grozy jak w pierwszej godzilli i nie śmieszy wykonaniem oraz pomysłami to z chęcią zobaczę.