Po kijowej amerykańskiej papce należy nam się dobry film z Godzillą.
Moim zdaniem nikła szansa.
Nawet zakładając, że jest to pełna profesjonalna produkcja Toho, a nie jakiś pół fanowski produkt.
Może na jakiś pokazach, albo w kilku wybranych kinach studyjnych.
Nie sądzę by był to kinowy film ogólnodostępny (i nie mam na myśli tylko Polski).
Bez przesady ta Godzilla z 2014 nie byla złym filmem i zrobiono ją w duchu japonskich filmow, niestety za duży nacisk położono na kreowanie bohaterskiego wojaczka a za mały na epicki rozpiździaj i destrukcje siana przez potwory. Też czekam na odpowiedz Toho a także Gamere :)
Świetna wiadomość! W dodatku HDRip 720p, o karwasz barabasz! Nie spodziewałem się aż tak dobrej kopii na ten moment.
Jestem świeżo po seansie. To już nie jest Godzilla jaką znamy. Potwór dostał nową historię, design i kilka mocy. Wrzuciłem dzisiaj na CDA kopię HDRip 720p. Jeśli znasz angielski w przyzwoitym stopniu, oglądaj! Napisy nie są zbyt skomplikowane. Mimo i tak poczekam aż ktoś je przetlumaczy, bo film jest dobry. Inny niż reszta, ale warty polecenia.
Widziałem właśnie w poczekalni że jest wrzucony ten film. Zdziwiłem się strasznie i musiałem wbić na filmweba aby potwierdzić, że nie jest to jakiś fan movie. Nie oglądałem filmu ale sprawdziłem ze 2 sceny z Godzillą i nie widzi mi się jej design. Nie mogę się przekonać do tego wyglądu.
Może jednak się przekonasz. Toho uraczyło nas już przeróżnymi kombinacjami Godzilli, a tutaj to już istne apogeum pomysłów.