PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=733678}
6,2 3,4 tys. ocen
6,2 10 1 3390
6,0 6 krytyków
Shin Gojira
powrót do forum filmu Shin Gojira

wiem że dużo ludzi może się ze mną nie zgodzić ale dla mnie ta godzilla to gówno jeśli chodzi o wygląd przy tej z lat 90 i początku 21 wieku jest niczym nie dość że jest niewymiarowa to jeszcze bezuczuciowa te masakryczne oczy i zęby które wyglądają jakby ktoś rekinowi wstawił do pyska szpilki

ocenił(a) film na 4
mineqon

ja jestem fanem od małego , i fakt te oczy to jakaś tragedia reszte tym dał rade zaakceptować

ocenił(a) film na 3
mineqon

Haha masz racje to sa jakies jaja, oczy jak od karpia., potwor porusza sie jak z plateliny ( jak w martwicy mózgu małposzczur) . Ogolnie godzilla z dwutysiecznego roku bylablepsxa w cholere. A to to jakis power rangers z lat 90 z tym ze chinczyki cos lepiej gadaja i festrukcja lepsza. Po za tym dno. W tym wieku takie gnioty robic. Willow mial dziesiec razy lepsze efekty prawie 30 lat temy.

ocenił(a) film na 5
jurasldz

Rozmiary poszczególnych części ciała to jakaś porażka, ogon jest chyba z dwa albo i trzy razy dłuższy niż reszta Godzilli, pysk nawet horrorowaty, oczy sztuczne ale i martwe jak u rekina, może taki był zamiar...strzelanie z ogona to przeginka a to na końcu to co na nim było???