Scenografia niesamowita, malarskie ujęcia, dla zainteresowanych sztuką prawdziwy "must see" ;)
Jeśli ktoś w filmie szuka akcji to się zawiedzie. To film dla ludzi wrażliwych, ktorzy potrafia docenic
autorskie i innowacyjne pomysly. A pomysl na ten film genialny.
Boze ludzie dlaczego wy wszyscy jestescie tacy egocentryczni? "Film dla ludzi wrazliwych"... to ciagle wywyzszanie sie jest po prostu prymitywne;/ Nie mowie tak dlatego bo mi sie film nie podoba.. bardzo mi sie podoba! i tez uwazam ze pomysl jest genialny.. ale czy to powod by uwazac ze tym, ktorym sie nie podoba czegos brakuje? Czy inny gust czegos wam wszystkim nie mowi?;/.....
Hm może masz trochę racji, ale komentarz pisałam dawno temu pod wpływem emocji które zostały po seansie odbytym z widownia, w której skład wchodziło 10 głośnych panów pijacacych piwo, mających problem z koncentracja i komentujących co chwile jaki ten film jest nudny i beznadziejny, wychodząc z sali żeby po chwili wrócić z nowym aroganckim komentarzem, a po wygłoszeniu go beknąć i czekać na aplauz kolegów. Moj egocentryzm z komentarza to nic w porównaniu z ich ego, wiec może dlatego nie zauważyłam niestosowności w mojej wypowiedzi. W innych okolicznościach pewnie nie ocenialabym kto ten film powinien obekrzec a kto nie. Jednak sytuacja na filmie była wyjątkowa i dzięki temu pamietam ten seans szczegółowo do tej pory!