PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=104321}

Shutter - Widmo

Shutter
2004
7,1 61 tys. ocen
7,1 10 1 60989
6,4 9 krytyków
Shutter - Widmo
powrót do forum filmu Shutter - Widmo

Moglibyście podpowiedzieć mi gdzie je ściągnąć albo przesłać mi jakieś dobre azjatyckie horrory ??? Mam świra na ich punkcie :D Na pewno w jakiś sposób się odwdzięczę - też coś prześlę itp. Z góry dzięki :*

ocenił(a) film na 8
gocha_2

Ponoć Dark water jest fajny :) Może "ring" ,albo "Grudge" (azjatycki) Ci się spodoba ,ja nie oglądałem :) Pozdrawiam

ocenił(a) film na 10
Kwic

Mam Ring, Ring 2, Ring 0 : Narodziny, Dark Water, Klątwa Ju-On, Klątwa Ju-On 2, Dziedzictwo, Schuter-Widmo i The Eye 10 :P Jakbyście coś prócz tego może przesłali na pewno się odwdzięczę. Np. Bunshinsaba albo coś takiego. Napiszcie jakie macie azjatyckie horrory :D

ocenił(a) film na 10
gocha_2

Oglądałem już ze 20 filmów azjatyckich, większość z elementami grozy/gore/"jakieś chore". Jeśli chodzi o film grozy to chyba najlepszym jaki do tej pory widziałem to "A tale of two sisters" - genialny !!
Ciekawy jest też "R-Point". Jeśli podobał ci się "Bunshinsaba" (też widziałem), to może obejrzyj również: "Gabal", "Inhyeongsa". Możesz też zapuścić sobie "Three Extremes" - składa się z 3 oddzielnych filmów po ok 30 min (Cut, Box, Dumplings); jeden z nich, Dumplings, jest również w ver. rozszerzonej (chyba lepsza od ver krótszej). Wg mnie najlepszy z nich to Cut i Dumplings.