ja byłam na tym filmie strasznie głupi niedosyc ze wogule nie horror to jeszcze trzeba czytac bo gadaja po japońsku!!! :x
Jezeli to byla prowokacja to zalosna, tak na dobra sprawe to ty tez jestes tak zalosna prawde mowiac. Po japonsku ....kurrr....idz na przeszczep szarych komorek ty debilu skonczony, chociaz nie wiem czy to cos pomoze-widze ze kolejny skrajny przyklad ludzkiej ciemnoty.
Taka 12-latka będzie się wypowiadała ze swoim skromnym ulubionym budżetem filmowym? :?
Haha pewnie obejrzane filmy dodaje do ulubionych - szczyt glupoty. Zreszta takkiego smarka na Shutter wpuscili - przeciez nawet nie skumala filmu!!
a wogole to po jakiemu mieli 'gadac' po polsku? Zreszta film byl tajski, nie japonski, bezmozgowa debilko!
może to jedna z tych osób która listę ulubionych filmów na filmwebie traktuje jako wpisz - co oglądałeś/łaś... ehh szkoda gadać...
dziwne ze w ogole zabrala sie za Shuttera.... czy osoba ktora wali takie teksty: "lubie kotki, pieski i jeść pyszności", moze ogladac takie filmy, ktore trzeba rozumiec? eee... to ja takich osob nie rozumiem, po co sie w ogole wybieraja na to do kina...
Lol :D, jakie glupie dziecko, z tymi kotkami i pieskami to bylo dobre (lol2), w ogóle jakaś przepadlista...
kolesiów chyba na same bajki jeździ do kina jak nawet nie wiedziała, że będzie trzeba czytać, w ogole jakas rąbnięta, daje filmy do ulubionych a mówi, ze film beznadziejny, on/ona/ono chyba ulubione traktuje jako filmy oglądnięte.
eh, wiecie co?? normalnie brak słów na to co sie dzieje, rece opadają, normalnie ludzie szkoda gadac.....12latka taki film, jestem jeszcze ciekawy jak oceniła Hostela :P
hostela oceniła 10/10 za sceny erotyczne chyba, młoda jest to sobie pooglądała troche :P i co wazne po chińsku nie gadali bhahaha
szkoda, ze ta od kotków i od piesków nic nie odpisuje, przynajmniej mozna by było się posmiac
Ty byś się kobyło czasami z siebie pośmiał, bo to co ty czasami wypisujesz na forum FW, to raz o śmiech ,raz o pomstę - najlepiej się kogoś krytykuje prawda? Zmieniasz nicki ,prowokujesz, bawisz się na necie ,już lepiej pograj w sapera albo pasjansa sobie postaw.
no to bardzo mądrze zrobiłeś:) pamiętaj ,żeby coś krytykować trzeba to dobrze znać i mieć stosowne argumenty obalające podstawy.Pozdrawiam serdecznie pro145
nie wiem dlaczego pocisneliscie tak brzydko ta dziewczynke. Fakt faktem ze lepsze napisy niz lektor a bron Boze dubbing. A co do filmu to jest beznadziejny ale na ten temat juz przerabialem w innym poscie
Ale to nie o to chodzi Chrust, ze jej się film nie podobał, lecz w jaki sposób to pisze. "Bo gadają po japońsku" itp. Film jej się nie podobał, a ma go w ulubionych i jeszcze ocenia go na 10. A tak swoją drogą Chrust to chyba nie byłes na jej blogu, "lubie pieski kotki i jesć przysmaczki" :D:D
Ja wsumie tez nie lubie filmow po japonsku bo taki jakis dziwny ten jezyk no ale czesto nadrabiaja innymi cechami. Bylem na jej blogu, opis jest jaki jest. Mam tylko nadzieje ze te przysmaczki nie maja nic wspolnego z wymienionymi zwierzetami. Poza tym stary ogarnij sie, tu sie ocenia filmy nie blogi. A co do filmu to i tak jest do dupy:P
Co Ty chcesz? Film jest fajny :) Ja też nie lubie filmów w języku Azjatyckim, ale w tym mi to nie przeszkadzalo, wiadomo, że lepiej się ogląda filmy Amerykańskie. Pzdr.
Po pierwsze nie zgadzam sie zupelnie, ze sie lepiej filmy amerykanskie oglada. Dla mnie jest zupelnie odwrotnie. A tak na marginesie co to jest jezyk azjatycki?? Takie esperanto ale dla zoltej rasy? lol! ;)
ludzie co wy tu za głupoty pie******** przepraszam PISZECIE??!!, z góry wiadomo ze shutter to jest dobry film jesli ktos mysli inaczej to jest jego sprawa, na temat gustów sie nie rozmawia. Jak komuś przeszkadza jezyk w tym filmie to niech sobie poczeka na remake (napewno bedzie po amerykansku), a co do tej 12letniej dziewczynki to juz jest wogóle inna historia, ale to juz napisałem wyzej :D.
Pozdrawiam
Co sie dziwić, babol po 12 co może wiedzieć o horrorach, pewnie dla Ciebie lepszym horrorem, jest "Primadonna w dolinie muminków" buehehehehehehe :))))))))))))