po opiniach na temat tego filmu spodziewałam się czegoś lepszego. niestety, zawiodłam się. nie powiem, parę razy się przestraszyłam ale tylko za sprawą efektów dźwiękowych, częściej było mi do śmiechu...
i do tej pory nie rozumiem tego motywu z papierem toaletowym;D czego ten gość sie przestraszył??? może tych krwistoczerwonych paznokci:))) ja tam żadnego ducha w swoim życiu nie widziałam, ale wydaje mi się, że one raczej sobie paznokci nie malują;D
Wiesz...niektorzy ludzie po prostu mnie załamują...chocby tacy jak ty...nie spostrzegłaś, że to był transwestyta to jak mogłaś spostrzec prawdziwy strach w tym filmie? Szkoda, że takie opinie wpływają na ocene końcową tak doskonałych pozycji...
ja mowie o tym jak on sie wystraszyl tej reki jak siedzial na kiblu:/ nie pamietasz co sie stalo? jak zaczal krzyczec??? wydaje mi sie ze on nie krzyczal, bo uswiadomil sobie ze w kabinie obok jest transwestyta.
i tak dla zrozumienia - ja zauwazylam ze to byl transwestyta tylko NIE ROZUMIEM CZEGO ON SIE WTEDY PRZESTRASZYL... mogl byc co najwyzej zdziwiony ze w meskim wc ktos ma pomalowane paznokcie. chyba ze myslal, ze to jego niezyjjaca byla podala mu papier.. co juz jest poprostu glupie.
w takim razie przykro mi ze stalam sie powodem twojego zalamania. jedna scena nie wplynela na moja opinie o tym filmie a calosc.
pozdrawiam
Przestraszył sie bo myślał ze jest tam duch ale tam siedział na klopie facet przebrany za babe...czyli transwescyta :)
Po tym co on przeżył to nic dziwnego że wszystko mu się kojarzy z duchem tej laski moja droga.....................
ty aneczka jesteś cieńki bolek , pewni film oglądałaś o godzinie 12.00 rano gdy słoneczko świeciło i zapewne z przyjaciółmi zeby sie nie przestraszyć . nie znasz sie na kinie poprostu i nie wpieniaj mnie takimi gadkami jak ta teraz !
haha film ogladalam sama, poznym popoludniem:P
cienki bolek powiadasz? a to ten film sie musi wszystkim podobac tak? bo jesli nie to zostanie przez ciebie zlinczowany??? cudownie