PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=104321}

Shutter - Widmo

Shutter
2004
7,1 61 tys. ocen
7,1 10 1 60989
6,4 9 krytyków
Shutter - Widmo
powrót do forum filmu Shutter - Widmo

po opiniach na temat tego filmu spodziewałam się czegoś lepszego. niestety, zawiodłam się. nie powiem, parę razy się przestraszyłam ale tylko za sprawą efektów dźwiękowych, częściej było mi do śmiechu...

i do tej pory nie rozumiem tego motywu z papierem toaletowym;D czego ten gość sie przestraszył??? może tych krwistoczerwonych paznokci:))) ja tam żadnego ducha w swoim życiu nie widziałam, ale wydaje mi się, że one raczej sobie paznokci nie malują;D

ocenił(a) film na 10
aneczka_89

Wiesz...niektorzy ludzie po prostu mnie załamują...chocby tacy jak ty...nie spostrzegłaś, że to był transwestyta to jak mogłaś spostrzec prawdziwy strach w tym filmie? Szkoda, że takie opinie wpływają na ocene końcową tak doskonałych pozycji...

raph9

ja mowie o tym jak on sie wystraszyl tej reki jak siedzial na kiblu:/ nie pamietasz co sie stalo? jak zaczal krzyczec??? wydaje mi sie ze on nie krzyczal, bo uswiadomil sobie ze w kabinie obok jest transwestyta.
i tak dla zrozumienia - ja zauwazylam ze to byl transwestyta tylko NIE ROZUMIEM CZEGO ON SIE WTEDY PRZESTRASZYL... mogl byc co najwyzej zdziwiony ze w meskim wc ktos ma pomalowane paznokcie. chyba ze myslal, ze to jego niezyjjaca byla podala mu papier.. co juz jest poprostu glupie.

w takim razie przykro mi ze stalam sie powodem twojego zalamania. jedna scena nie wplynela na moja opinie o tym filmie a calosc.

pozdrawiam

ocenił(a) film na 8
aneczka_89

Przestraszył sie bo myślał ze jest tam duch ale tam siedział na klopie facet przebrany za babe...czyli transwescyta :)

ocenił(a) film na 10
aneczka_89

Po tym co on przeżył to nic dziwnego że wszystko mu się kojarzy z duchem tej laski moja droga.....................

ocenił(a) film na 9
aneczka_89

ty aneczka jesteś cieńki bolek , pewni film oglądałaś o godzinie 12.00 rano gdy słoneczko świeciło i zapewne z przyjaciółmi zeby sie nie przestraszyć . nie znasz sie na kinie poprostu i nie wpieniaj mnie takimi gadkami jak ta teraz !

ucia8

haha film ogladalam sama, poznym popoludniem:P
cienki bolek powiadasz? a to ten film sie musi wszystkim podobac tak? bo jesli nie to zostanie przez ciebie zlinczowany??? cudownie

ocenił(a) film na 9
aneczka_89

sa ludzie, którzy boja sie shuttera a inni piły, ten film jest boski widzialem go 5 razy i za kazdym razem sie balem. niechcialbym go sam ogladac w nocy gdzies w jakims domku na odludziu, zawal na miejscu :D