Siła perswazji

Compliance
2012
5,8 4,6 tys. ocen
5,8 10 1 4556
7,0 5 krytyków
Siła perswazji
powrót do forum filmu Siła perswazji

piszą, że ludzie wychodzili z pokazu - ciekawa jestem dlaczego ...?!

karymnata

Niestety poziom naszego "dziennikarstwa" a w szczegolnosci na onecie pozostawia wiele do zyczenia ... Obejrzalem trailer i tez jestem ciekaw dlaczego Ci ludzie wychodzili ...

BigRo

dokładnie.... onet..... i jeszcze do tego przeklinali! ;)

karymnata

Reklama. W ten sposób o nim usłyszeliście i pójdziecie do kina zobaczyć, dlaczego babsko dostało histerii i pewnie się okaże, że rzeczywiście można na nim odwalić kitę...ale z nudów.

ollo

Juz nie chodze do kina bo musialbym smigac na wszystko co pokazuja w trailerach przed seansem :) a kazdy wie jak to pozniej bywa ... 99% do mega gnioty ... pomijajac zlodziejskie ceny biletow jakimi racza nas obecnie kina ... i wszechobecne gowniane 3D :)

BigRo

Dorzuciłbym jeszcze pożeraczy popcornu.

ollo

normalne, jak film się kończy to ludzie zawsze wychodzą z kina. O co chodzi ?

Yeety21

w połowie pokazu - powinnam napisać.

karymnata

Przez 90 minut nawijają przez telefon...Sami zobaczcie...

ocenił(a) film na 7
karymnata

podobno film jest jest bardzo dobry ale wręcz niepokojący i nieprzyjemny

narq

zobaczymy :)

użytkownik usunięty
karymnata

oglądałem dziś, dobry film. budzi niepokój. momentami wydaje się trochę niedorzeczny, ale za takie cycki jakimi nagradza nas film jestem w stanie znieść wiele więcej. główna aktorka jak dla mnie jest przecudowna.

narq

Tak, film jest niepokojący - niepokoi mnie w nim głupota.. Jeżeli ta historia faktycznie miała miejsce, to boże miej litość, amerykanie po raz kolejny pokazali, że są jednym z najgłupszych narodów na świecie..

Sam film jest nie jest zły, może trochę za bardzo rozwleczony. Jak dla mnie 5/ 10, chociaż za absurd sytuacji i głupotę ludzką powinno dostać 1

ocenił(a) film na 7
Yami87

oceniasz film nie postacie jako ludzi jakimi są, więc trzymaj się 5/10 jak wolisz. ja ocenia jak zobaczę

narq

No nie do końca się z tobą zgodzę, ale ok.
Polecam - obejrzyj, ja akurat nie żałuję poświęcenia czasu na seans, a dopiero co skończyłam. Mimo wszystko, nie twierdzę, że był zły. Mocna strona psychologiczna może mnie skusić do 6/10 ;D

użytkownik usunięty
Yami87

i cycki

ocenił(a) film na 9
Yami87

Taki absurd sytuacji jest możliwy, jak zostało wspomniane pod koniec filmu -wydarzył się on wydarzył bodajże 70 razy w USA. A co do ludzkiej głupoty...nawet głupszych ludzi, niż bohaterowie filmu widzę codziennie.

karymnata

Ci, którzy wychodzili to zapewne Amerykanie. Nie dziwię się, film to kolejna odsłona ich sławnej już na cały świat głupoty. Sam film myślę wart obejrzenia. Może niektórym da do myślenia.