Niestety poziom naszego "dziennikarstwa" a w szczegolnosci na onecie pozostawia wiele do zyczenia ... Obejrzalem trailer i tez jestem ciekaw dlaczego Ci ludzie wychodzili ...
Reklama. W ten sposób o nim usłyszeliście i pójdziecie do kina zobaczyć, dlaczego babsko dostało histerii i pewnie się okaże, że rzeczywiście można na nim odwalić kitę...ale z nudów.
Juz nie chodze do kina bo musialbym smigac na wszystko co pokazuja w trailerach przed seansem :) a kazdy wie jak to pozniej bywa ... 99% do mega gnioty ... pomijajac zlodziejskie ceny biletow jakimi racza nas obecnie kina ... i wszechobecne gowniane 3D :)
oglądałem dziś, dobry film. budzi niepokój. momentami wydaje się trochę niedorzeczny, ale za takie cycki jakimi nagradza nas film jestem w stanie znieść wiele więcej. główna aktorka jak dla mnie jest przecudowna.
Tak, film jest niepokojący - niepokoi mnie w nim głupota.. Jeżeli ta historia faktycznie miała miejsce, to boże miej litość, amerykanie po raz kolejny pokazali, że są jednym z najgłupszych narodów na świecie..
Sam film jest nie jest zły, może trochę za bardzo rozwleczony. Jak dla mnie 5/ 10, chociaż za absurd sytuacji i głupotę ludzką powinno dostać 1
oceniasz film nie postacie jako ludzi jakimi są, więc trzymaj się 5/10 jak wolisz. ja ocenia jak zobaczę
No nie do końca się z tobą zgodzę, ale ok.
Polecam - obejrzyj, ja akurat nie żałuję poświęcenia czasu na seans, a dopiero co skończyłam. Mimo wszystko, nie twierdzę, że był zły. Mocna strona psychologiczna może mnie skusić do 6/10 ;D
Taki absurd sytuacji jest możliwy, jak zostało wspomniane pod koniec filmu -wydarzył się on wydarzył bodajże 70 razy w USA. A co do ludzkiej głupoty...nawet głupszych ludzi, niż bohaterowie filmu widzę codziennie.